1.000 TL gamepad önerisi

AliExpress'i ciddiye almıyorum çünkü gelecek olan model orijinal olmayacak. Örnek T60 diye bir klavye düzeni var ve bunu Rampage dahil Türk markalar ve diğer yabancı markalar üretip satıyor. Aynı tarife bu gamepadi de farklı farklı markalar yapıp satıyor. Üzerindde 8BitDo yazması hiç önemli değil.

AliExpress olması şart değil.
Bu siteden önerimiz üzerine alan bir sürü kişi var tekrar söylüyorum bana inanmıyorsanız diğer kişilerin konularına bakmanız yeterli olacaktır.

AliExpress olması şart değil.
Bu siteden önerimiz üzerine alan bir sürü kişi var tekrar söylüyorum bana inanmıyorsanız diğer kişilerin konularına bakmanız yeterli olacaktır.
Yinede 1000TL değil.

Adamlar 2018'te çıkmış gamepad öneriyorlar insanlara Ultimate 2.4GHz 8Bitdo kullandım 2500tlye aldım ve alabiliceğin en iyi modellerden birisi 8Bitdo kalitelidir boş yorumları aldanmayın.
Kalitelidir zaten sorun o değil sorun 1000TL bandında en iyi gamepad arkadaş 1500TL ye gamepad öneriyor.

Adamlar 2018'te çıkmış gamepad öneriyorlar insanlara Ultimate 2.4GHz 8BitDo kullandım 2500TL'ye aldım ve alabiliceğin en iyi modellerden birisi 8BitDo kalitelidir boş yorumları aldanmayın.

Konu başlığını oku

8Bitdo al geç diğerlerine bakma bile.

Buradan kablosuz olanlardan yeşili seçin USB dongle olanını 1006 TL'ye geliyor.

8BitDo yeni Ultimate C kablolu/kablosuz PC için 2.4G oyun denetleyicisi, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android - AliExpress 44
Bu daha ucuza geliyor. 950 TL falan. Yeşil USB dongle ı olanını alın.

Son düzenleme:
8BitDo al geç diğerlerine bakma bile.

Buradan kablosuz olanlardan yeşili seçin USB dongle olanını 1006 TL'ye geliyor.

8BitDo yeni Ultimate C kablolu/kablosuz PC için 2.4G oyun denetleyicisi, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android - AliExpress 44
Bu daha ucuza geliyor.

Hocam linkte yorum falan olmayınca içim rahat etmedi su sanki daha sağlam duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı