F310 kullanıyor kuzenim. Onunla farkı ne acaba?Bütçeyi biraz arttırıp Logitech F710 al.
Hocam onu alacaktım indirimdeyken alamadımAliExpress'te GameSir Nova Lite vardı bütçenize uygunsa tercih edebilirsiniz. Kendimde kullanıyorum forumda indirim zamanı birçok arkadaşta aldı. Bütçenize Türkiye'de uyan tek kol olan F710'un kat kat üstünde.
Titreşim ve kablo farkı en önemli farklardan.F310 kullanıyor kuzenim. Onunla farkı ne acaba?
Fosil.Bütçeyi biraz arttırıp Logitech F710 al.
Şuan nerede yok o ban? Hiç yurtdışından ürün sipariş etmedim yardımcı olur musunuzBu devirde F710 da önermeyin artık ya. İkinci elde 8BitDo veya GameSir gibi markalara yonelin gerekirse. Şansınızı deneyip 30 dolar "banı" gelmeden bir gamepad de sipariş edebilirsiniz.
Harbi baktım da neredeyse 10 yıllık gamepad. Daha iyisi yok mu TürkiyedeFosil.
Hocam "ban" muhabbeti işin makarası. Ayin 21'inden itibaren 30 dolar ustu urunler gumruge takilacak ve müşavir tutmaniz gerekecek. 30 dolara vergi dahil olarak mi bilmem ancak şu an alacaginiz bir urun etkilenir mi onu da bilemem.Şuan nerede yok o ban? Hiç yurtdışından ürün sipariş etmedim yardımcı olur musunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.