2tane ssd var birisi 120GB Windows kurulu diğeri 240GB içinde oyunlar var 10GB alan boş 2 veya 3TB HDD alıp oyunları onun içine yükleyeceğimneden hdd almak istiyorsun? hangi maksatla kullanıcaksın
çalıştırıcağın programlar ve oyunları hdd ye kurarsan eğer onu hdd üzerinden çalıştıracağı için daha yavaş olucaktır bilgin olsun2tane ssd var birisi 120GB Windows kurulu diğeri 240GB içinde oyunlar var 10GB alan boş 2 veya 3TB HDD alıp oyunları onun içine yükleyeceğim
Biliyorum ama 2TB SSD'ler çok pahalı olduğu için mecbur HDD alıcamçalıştırıcağın programlar ve oyunları hdd ye kurarsan eğer onu hdd üzerinden çalıştıracağı için daha yavaş olucaktır bilgin olsun
hdd ile ssd arasında çok fark var illa 2 tb ssd almak zorunda değilsin 512 gb veya 1 tb arası bakabilirsinBiliyorum ama 2TB SSD'ler çok pahalı olduğu için mecbur HDD alıcam
1TB bana yeterli olmaz en az 2TB lazım oyunları ve gerekli uygulamaları yüklemek için.hdd ile ssd arasında çok fark var illa 2 tb ssd almak zorunda değilsin 512 gb veya 1 tb arası bakabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.