Fortran Programing
Centipat
- Makaleler
- 1
Hocam kusura bakmayın, monitörü alacağımda fikirlerde değişiklikler oldu ufak tefek. O yüzden yeni konu açayım dedim. Sinerjide attığınız güvenilir midir hocam. Diğer sitelerden cok daha uygunda. Ayrıca bu gerçek 8bit mi yoksa 6bit + frc mi ?
Philips 241E1SCA-00 23.6" 75Hz FHD Curved monitör öneririm.
Hem kaliteli marka, hem de size hitap edebileceğini düşündüğüm bir monitördür. Linkte bırakayım: Philips 241E1SCA-00 23.6" 75Hz FHD Curved Monitor Fiyatları
2 Hafta önce arkadaşım 999TL'ye aldı. AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Gerçek 8bit mi hocam yoksa 6bit+frc mi2 Gün önce bu monitörü satın aldım 720p den 1080p ye ve 18.5' ten 24' e geçmenin verdiği duyguyu anlatamam. Ürün çok kaliteli tavsiye ederim. Freesync, 75 hz , 1ms tam f/p.
Adını duymadığım için bilmiyorum ama içinizin güvendiğiniz yere fazla verin ama vicdanınız rahat olur.avansas.com da en ucuzmuş. Güvenilir mi hocam
Nereden nasıl aldı hocam o fiyatabende bekliyeyim ona göre
6 bit + FRC. Eğer IPS alacaksanız benim attığımı öneririm (Philips 246E9) diğerleri birbrinin kopyası gibi, sadece renk gamutları daha düşük. Ha, ama onda da yukarı-aşağı yok.Gerçek 8 bit mi hocam yoksa 6 bit+frc mi?
Hocam bunlar 8bit mi yoksa 6bit+Frc mi . Siz hangisini önerirdiniz ?Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus VA229HR 21.5" 5ms Full HD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus VA229HR 21.5" 5ms Full HD IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms Full HD IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms Full HD IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Acer SA230BID 23" 4ms Full HD IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer SA230BID 23" 4ms Full HD IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Acer SA230ABI 23" 4ms Full HD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer SA230ABI 23" 4ms Full HD IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com AOC 24B1XH 24" 8ms Full HD IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 24B1XH 24" 8ms Full HD IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com HP V24i 9RV17AA 23.8" 5ms Full HD IPS Led Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP V24i 9RV17AA 23.8" 5ms Full HD IPS Led Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com HP 24 W 1CA86AA 24" 5 ms Full HD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP 24 W 1CA86AA 24" 5 ms Full HD IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam bunlar 8Bit mi yoksa 6Bit+frc mi? Siz hangisini önerirdiniz?
Hocam hangi Msi dan bahsediyorsunuz. Avansas güvenilir mi bilemedim. Sizce 8bit ile 6bit+frc nin ciddi manada farkı olur mu6 bit + FRC. Eğer IPS alacaksanız benim attığımı öneririm (Philips 246E9) diğerleri birbrinin kopyası gibi, sadece renk gamutları daha düşük. Ha, ama onda da yukarı-aşağı yok.
VA alacaksanız Avansas'daki alınabilir belki ama o da 6 bit + FRC. Sizdeki AOC'dan daha kötü olacaktır. Kavis düşünürseniz ilk konudaki MSI en iyilerindendir. Hem gerçek 8 bit, hem de renk gamutları oldukça yüksek.
2 Gün önce bu monitörü satın aldım 720Pden 1080P'ye ve 18.5'ten 24'e geçmenin verdiği duyguyu anlatamam. Ürün çok kaliteli tavsiye ederim. FreeSync, 75 Hz, 1ms tam F/P.
@APlusMath
MSI Optix G241VC 23.6" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FHD Freesync Fiyatı
MSI Optix G241VC 23.6" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FHD Freesync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu.
6 Bit + FRC ile 8 Bit arasında bayağı fark var. Hem 6 Bit + FRC, hem de 8 Bit monitör deneyimlerdim, ikisini (İkisi de IPS idi ayrıca) yan yana koydum. Artan renk gamutlarının da etkisi olsa da fark bayağı vardı.
@APlusMath
MSI Optix G241VC 23.6" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FHD Freesync Fiyatı
MSI Optix G241VC 23.6" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FHD Freesync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu.
6 Bit + FRC ile 8 Bit arasında bayağı fark var. Hem 6 Bit + FRC, hem de 8 Bit monitör deneyimlerdim, ikisini (İkisi de IPS idi ayrıca) yan yana koydum. Artan renk gamutlarının da etkisi olsa da fark bayağı vardı.
Mucize de değil, ama gayet iyi. VA panel bu arada. Bu fiyata en iyi VA panel, evet.Işık sızması çok olur diye yaklasmıyorum da. 8 Bit gerçek ve renkler çok iyiyse, tercih edebilirim. Sonuçta bu fiyata en iyi ürün bu galiba. Bunun 999TL olması bile mucize sanırım.