150 TL daha ekleyebilirseniz bu modeli öneririm.En fazla 1000 TL bütçe ile kaliteli, üzmeyecek, hem oyun hem de film ve dizi için kullanılabilecek IPS monitör istiyorum. Hangi monitörleri önerirsiniz?
1000 TL yi bile zorla çıkarabiliyorum maalesef150 TL daha ekleyebilirseniz bu modeli öneririm.
![]()
Acer Nitro VG240Ybmiix Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Acer Nitro VG240Ybmiix Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Acer Nitro VG240Ybmiix Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Maalesef IPS bulmanız zor1000 TL yi bile zorla çıkarabiliyorum maalesef
Birkaç ay daha beklerim o zaman IPS panel olması benim için önemliMaalesef IPS bulmanız zor
Mantıklı bi seçim profesyonel değilim eğlence amaçlı oynuyorum ve işimi de görür bu modele şans verebilirimValorant gibi oyunlarda çok profesyonel değilseniz 75Hz 4Ms işinizi görür. Film ve dizi izlemek için de kullanılabilir. Tasarım olarak da bana göre gayet şık.![]()
Acer SA230Abi (UM.VS0EE.A01) Monitör
Acer SA230Abi Monitör UM.VS0EE.A01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bence şimdilik idare edecek bir monitör al sonra para biriktir ve biriktirdiğin para ile yeni monitör alBirkaç ay daha beklerim o zaman IPS panel olması benim için önemli
Mantıklı bi seçim profesyonel değilim eğlence amaçlı oynuyorum ve işimi de görür bu modele şans verebilirim
https://www.hepsiburada.com/samsung...s-monitor-p-HBCV000002S43X?magaza=Hepsiburada1000 TL yi bile zorla çıkarabiliyorum maalesef
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.