1.000 TL kablosuz gaming mouse önerisi

HAMEL

Megapat
Daha fazla  
1000 TL kadar bütçem var, özellikle FPS oyunları oynuyorum ve çok düşük sens ile oynadığım için hızlı çevirmem gerekiyor.

İkinci el G Pro X Superlight almanızı öneririm. Eğer ikinci ele sıcak bakmıyorsanız:

Hepsinin sensörleri kusursuzdur. Aralarında hangisi tutuşunuza uygunsa seçebilirsiniz. Kablosuz konusunda hiçbirisi gecikme veya takılma gibi sorunlar yaşatmaz. Doyasıya flick atabilirsiniz hepsiyle.

şuanda elimde g305 var kullanıyorum ama pek memnun değilim hızlı kaydırmalarda bazen saçmalıyor ve takılıyor diğer önerilerin teşekkür ederim

şuanda elimde g305 var kullanıyorum ama pek memnun değilim hızlı kaydırmalarda bazen saçmalıyor ve takılıyor diğer önerilerin teşekkür ederim
Ben 1 sene kadar kullandım ve kaydırmada sorun yaşamadım hiç. Usb alıcıyı mousepad'e yakın bir konumda mı tutuyorsunuz?

fazlasıyla yakın kasanın yanında

Bu attığım mousu kullanıyorum ve memnunum almayı düşünürseniz bir bakın derim.

Performans mod ile kullanmiyor olma ihtimalin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…