1.000 TL kablosuz gaming mouse önerisi

HAMEL

Megapat
Daha fazla  
1000 TL kadar bütçem var, özellikle FPS oyunları oynuyorum ve çok düşük sens ile oynadığım için hızlı çevirmem gerekiyor.

İkinci el G Pro X Superlight almanızı öneririm. Eğer ikinci ele sıcak bakmıyorsanız:

Hepsinin sensörleri kusursuzdur. Aralarında hangisi tutuşunuza uygunsa seçebilirsiniz. Kablosuz konusunda hiçbirisi gecikme veya takılma gibi sorunlar yaşatmaz. Doyasıya flick atabilirsiniz hepsiyle.

şuanda elimde g305 var kullanıyorum ama pek memnun değilim hızlı kaydırmalarda bazen saçmalıyor ve takılıyor diğer önerilerin teşekkür ederim

şuanda elimde g305 var kullanıyorum ama pek memnun değilim hızlı kaydırmalarda bazen saçmalıyor ve takılıyor diğer önerilerin teşekkür ederim
Ben 1 sene kadar kullandım ve kaydırmada sorun yaşamadım hiç. Usb alıcıyı mousepad'e yakın bir konumda mı tutuyorsunuz?

iyide fps oyuncuları genellikle kablolu tercih ederler giriş gecikmesi için ama yinede istiyorsanız Razer Basilisk Ultimate bunu öneririm Razer focus+ sensörü var piyasanın en iyisidir
Şunuda eklemek istiyorum g300s ufak bir mouse demek ki eliniz ufak Basilisk serisi balına sırtı dediğimiz sırta sahip avuç içine oturur ama biraz büyük mouselar..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı