1.000 TL mikrofon önerisi

Wense

Picopat
Selamlar,

İyi bir mikrofon arıyorum oyun içi iletişim için, oyuncu kulaklıklarına baktım ama gerçekten kötü ses verme kaliteleri var. Ses gerektiren oyunlar oynamıyorum, yani CS:GO gibi ses kasması gerektiren oyunlarla ilgilenmediğim için benim için gereksiz, bütçem ise 1.000 TL. Bildiğiniz mikrofonu iyi olan kulaklıklar varsa bana söyleyebilirsiniz, hepsi bana göre kötü.

Arkadaşlar birde bana önerir misiniz yeni konu açmıyayım hiç Youtube kanalı açmayı düşünüyorum. Gameplay, inceleme, eleştiri, VLOG vb. hepsini yapmayı düşünüyorum belirli bir bütçem yok ama üst seviye kalite istiyorum f/p 1000-2000₺ arası diyeyim.

Arkadaşlar birde bana önerir misiniz? Yeni konu açmayacağım. Hiç Youtube kanalı açmayı düşünüyorum. Gameplay, inceleme, eleştiri, VLOG vb. hepsini yapmayı düşünüyorum belirli bir bütçem yok ama üst seviye kalite istiyorum f/p 1000-2000₺ arası diyeyim.
Konu açın. Hem daha fazla kişi görmüş olur.

Arkadaşlar birde bana önerir misiniz yeni konu açmıyayım hiç Youtube kanalı açmayı düşünüyorum. Gameplay, inceleme, eleştiri, VLOG vb. hepsini yapmayı düşünüyorum belirli bir bütçem yok ama üst seviye kalite istiyorum f/p 1000-2000₺ arası diyeyim.
Evet bu arada, konu açarsanız sizin için daha iyi olur. 2000 ₺ bir bütçe için yeni konu açılır bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı