Samsung 970 Evo Plus 500gb öneririm kendim 1tb modelini kullanıyorum okuması yazması gayet iyi memnunum baya.Merhaba dostlar. Bütçem 1000TL olacak şekilde M.2 SSD arıyorum boyut minimum 500GB olmalı. Önerilerinizi bekliyorum.
Samsung 970 EVO Plus 500GB öneririm kendim 1TB modelini kullanıyorum okuması yazması gayet iyi memnunum bayağı.
@Arda321 adlı arkadaş neye gülücük attı çok merak ediyorum, bu fiyata daha iyisini önersin bekliyorum![]()
Hocam Samsung bayağı güzel bir SSD ama 500GB 1000 TL çok fazla fiyatı bence benim 400 TL'lik Seagate de 3000 Mbps değer sunuyor.
CrystalDiskMark'tan test et değerleri bizimle paylaşır mısın? O zaman arkadaş onu alsın?
CrystalDiskMark'tan test et değerleri bizimle paylaşır mısın? O zaman arkadaş onu alsın?
Hocam o SSD 250 GB arkadaşın işine yaramayabilir.
Discord verebilirsen yayın açar gösteririm, atıcakmısın testleriHocam o SSD 250 GB arkadaşın işine yaramayabilir.
Senin bu testin Samsung SSD'ye ait olduğunu nereden bileceğiz hocam hadi kanıt göster alla alla.
Değerleri iyi fakat biraz daha düşük olup 1TB olmasını yeğlerim. Yine de önerin için teşekkür ederim.Samsung 970 Evo Plus 500gb öneririm kendim 1tb modelini kullanıyorum okuması yazması gayet iyi memnunum baya.
@Arda321 adlı arkadaş neye gülücük attı çok merak ediyorum, bu fiyata daha iyisini önersin bekliyorum![]()
Evet 250GB işime yaramayabilir ama belki 1TB olan modeli varsa bakabilirim.Hocam o SSD 250 GB arkadaşın işine yaramayabilir.
Senin bu testin Samsung SSD'ye ait olduğunu nereden bileceğiz hocam hadi kanıt göster alla alla.
Tam olarak değerlerini anlayamadım yardımcı olabilir misiniz?![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.