1.000 TL'ye 4 mevsim kullanılabilecek parfüm önerisi

@Ryan Goslingk henüz sipariş etmedim, fikir oluşsun diye mad mağazasında denedim birkaç parfümü. Biraz araştırdıktan sonra patronus çıktı karşıma muadil markası olarak, genel olarak ürünleri çok kaliteli herhalde izlediğim videolara göre. Biraz daha erteleyip oradan alabilirim parfümleri.

@Ryan Goslingk henüz sipariş etmedim, fikir oluşsun diye mad mağazasında denedim birkaç parfümü. Biraz araştırdıktan sonra patronus çıktı karşıma muadil markası olarak, genel olarak ürünleri çok kaliteli herhalde izlediğim videolara göre. Biraz daha erteleyip oradan alabilirim parfümleri.

Merhaba bugün elime kimyager Ahmet'ten the scent Elixir ulaştı. Birkaç gün dinlendirip tekrar yazacağım. Şimdilik çok tatlı bir koku var ve daha çok kadın parfümü gibi geldi feminen bir koku.

1757512682902.png

Düz listeyi attım ama 4 mevsim olarak Dose - Amouage Reflection tavsiye ederim.
Bu arada yaş kaçtı hocam.

@Leofold bende de böyle benzer bir liste var forumda bir arkadaş paylaşıyordu marka marka öneri listesi MUADİL PARFÃM ÃNERLERİ
Yaşım 18, fakat öyle eşofman tişört giyen biri değilim, genelde kumaş pantolon üstüne polo yaka veya gömlek giyerim. Şu anda biraz bütçemi toplamaya çalışıyorum, birkaç muadil markadan da denedim layton, imagination ve birkaç farklı parfümü.

Ysl y orijinalini deneyip beğendiğim için onu alacağım büyük ihtimalle. En iyi yapan firmanın da patronus olduğunu öğrendim izlediğim videolardan. Yanında 5ml tester da gönderiyorlar ona karar verme aşamasındayım, veya bütçe arttırıp bir iki tane daha alırım.

Konuyla biraz alakasız fakat madin niche serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Almayı düşündüğüm birkaç parfüm orada sadece niche şeklinde satılıyor ve fiyatları biraz fazla.

İstanbuldaysanız yeni mağaza açtı Patronus hocam Avrupa yakasında almadan da deneyebilirsiniz. Ben biraz tuzlu bulduğumdan çok yanaşmıyorum o markaya ama (tester kutulu orjinal fiyatlarına geliyor) yine de bi denemiş olursunuz.

@Leofold tester kutulu orijinal ürünlere nereden ulaşabilirim? İstanbulda olmadığım için deneme fırsatım yok, ben de baska muadil markalardan deniyorum zaten parfümleri (mad-bargello-loris gibi)

Mfyden y edp ve imagination siparişini oluşturdum, yanına tester olarak layton, althair, Limmensite ve paradise garden tercih ettim. Geldiğinde biraz deneyimledikten sonra incelemesini yaparım, ya buraya eklerim tekrardan ya da rehber gibi konu açarım. Teşekkür ederim herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı