@Ryan Goslingk İnceleme: Mfy'den alınan parfümler
Uzun kullanım notunu da buraya düşeyim özetle. Y EDP gerçekten güzel, yayılımı olsun kalıcılığı olsun bu fiyata güzel bir muadil. 1 aya yakın süre dinlendirip kullanmaya başladım, 5-6 fıs sıkarsanız ilk birkaç saat fark edilecek seviyede yayılıyor.
İmagination açılışı halen limon kolonyası gibi, on-on beş dakika sonra sabun ve çay karakterine dönüyor. Açılışı dışında başarılı. Bunda da yine 6-7 fıs sıkınca kokusunu fazlasıyla alıyorum ben.
Althair için daha havalar tam soğumadı, bekletiyorum onu halen ama açıp açıp kokluyorum.
Tygar, başta sevdim ama sonrasında bana uygun olmadığını düşündüğüm için kenara koydum, koku güzel bu arada yayılımı da iyi. Sadece pek benlik değil diye düşünüyorum.
Paradise garden da benzer diyebilirim, güzel koku ama çok yeşil hissettiriyor, naneli Hindistan cevizi kokusu gibi bildiğiniz. O da duruyor kenarda pek kullanmadım.
Layton başarılı. Zaten sevdiğim bir koku profilini yakalamışlar, başlangıcı keskin açılıyor fakat evden çıktığınızda birkaç dakika sonra vanilya kokusuna bürünüyor. İlk önce bunu bitirdim zaten 5ML şişedekilerden.