1.000 TL'ye %60 mekanik klavye önerisi

Will Bettelheim

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, 2-3 senedir G213 model bir klavye kullanıyordum. Son zamanlarda birkaç tuşu takılmaya başladı, artık mekanik klavyeye geçiş yapmak istiyorum. Switch'ler hakkında pek bir bilgim yok. Uzun ömürlü ve %60 boyutunda olsun yeter.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
E-yooso Z11 bu fiyat için en iyisi olmalı, hele birde modlardanız harika olur.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 565,32TL 72% İndirim | E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuşları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce

E-yooso Z11 bu fiyat için en iyisi olmalı, hele bir de modlardanız harika olur.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 565, 32TL 72% İndirim | E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuşları bilgisayar PC Laptop için Gamer Rus Brezilya'lı portekizce

XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD-BKCTR Red Switch böyle bir model buldum sizce nasıldır? 25 30 gün boyunca kargo beklemek istemiyorum.

XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD-BKCTR Red Switch böyle bir model buldum sizce nasıldır? 25 30 gün boyunca kargo beklemek istemiyorum.

25-30 gün kargo beklemezsiniz zaten, genellikle 12 günün üstüne çıkmaz. XPG Summoner cherry mx switch kullanıyordu o iyiydi ama sizin söylediğiniz çok iyi değildi sanırım. Yinede kargo beklemek istemiyorsanız alabilirsiniz.

@382019 Hocam siz belki biliyorsunuzdur veya başka önereceğiniz vardır.

25-30 gün kargo beklemezsiniz zaten, genellikle 12 günün üstüne çıkmaz. XPG Summoner cherry mx switch kullanıyordu o iyiydi ama sizin söylediğiniz çok iyi değildi sanırım. Yinede kargo beklemek istemiyorsanız alabilirsiniz.

@382019 Hocam siz belki biliyorsunuzdur veya başka önereceğiniz vardır.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı