Logitech G PRO Superlight 2C vs Razer Viper V3 Pro

lCPTlMemoo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyuncu faresi arayışındayım, şu an için bu iki mouse arasında kaldım. Bu iki mouseden hangisini önerirsiniz veya önerir misiniz? Başka önerilere de açığım. Tutuşum claw ve fingertip arasında bir tutuş, palm değil ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Wraith'den ürün önermiyorum. Ürünlerinin çoğu kronik, garanti koşulları ve iade koşulları akıl alır gibi değil. Bu forumda da oluşturulmuş çok fazla şikayet var. Hatta yeni oluşturulan bir şikayeti ben sizinle paylaşayım. Sizin istediğiniz karşılaştırmaya gelecek olursak;
Logitech G PRO Superlight 2C ile Razer Viper V3 Pro aslında aynı segmentte iki üst seviye mouse ama karakterleri farklı. Superlight 2C daha hafif, daha dengeli ve sensör tarafında kâğıt üzerinde daha güçlü değerler sunuyor (DPI/IPS/accelerasyon olarak). Genel performans, stabilite ve rekabetçi FPS odaklı kullanım için daha güvenli bir tercih hissi veriyor.

Viper V3 Pro ise biraz daha ince ve uzun bir gövde yapısına sahip. Özellikle claw veya fingertip tutuşlarda daha rahat gelebiliyor. Glide hissi ve feet kalitesi olarak beğenenleri çok, ayrıca bir tuş fazla. Ancak sensör verileri Superlight 2C kadar agresif değil.

Özet geçmek gerekirse:
Saf performans, hafiflik ve en stabil sensör isteyenlere Superlight 2C;
daha ince gövde yapısı, kaygan glide hissi ve claw/fingertip için daha ergonomik bir tasarım arayanlara Viper V3 Pro
daha uygun.

Hayatımda gördüğüm en büyük wraith haterisin. atk A9 zaten qc sorunlu mouse.

Bunu alın gecin.

Razer da değil direkt Logitech mi yani öneriniz?

Bir önceki mesajınızı görmemişim sormuşsunuz kusura bakmayın. Superlight serisi donanım olarak çok güzel bir ürün olsa da malzeme kalitesi olarak rakiplerinden geri. Kaplaması dökülüyor, kasası gıcırdıyor ürünün. Geçen forumda biri dediğim hakkında sorun oluşur mu diye konu açtı. Viper V3 Pro tercih edilebilir ama net bir claw ürünü değil.

Bir önceki mesajınızı görmemişim sormuşsunuz kusura bakmayın. Superlight serisi donanım olarak çok güzel bir ürün olsa da malzeme kalitesi olarak rakiplerinden geri. Kaplaması dökülüyor, kasası gıcırdıyor ürünün. Geçen forumda biri dediğim hakkında sorun oluşur mu diye konu açtı. Viper V3 Pro tercih edilebilir ama net bir claw ürünü değil.

Bu Superlight 2C modeli ama birçok model gördüm ama Superlight ile benim de tam claw değil tutuşum ya arasında zaten.

Evet dostum. Logitech öneriyorum.

Çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı