1.000 TL'ye %65 klavye önerisi

Bütçe
800-1000

Schizophren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Gecen hafta baktigim Redragon K631 Pro modeli amazon üzerinde 700TL'ydi fakat iki gün sonra baktigimda 1600TL oldugunu gördüm. Ellerindeki stok bitince baska satici satmaya baslamis. Mümkünse RGB veya ARGB ve mekanik istiyorum. Switch rengi önemli degil. Bütce 800-1000 TL arasi. Mümkünse amazon veya türk sitelerinde varsa ürünün linkini atin. Aliexpress gibi firmalardan almak istemiyorum.
Bahsettigim ürün Amazon.com.tr
Veya

Bir alt modeli olan K631 Castor'a bakin.
Baktığımda K631 Castor stoğu da bulamadım. %65 değil, %60 fakat Dierya DK61E bakabilirsiniz.
Bluetooth olduğu yazıyor fakat, yok. Haberiniz olsun.

Pro modelini biraz bekleyin. Gelir stoğa. 628 Pro kullanıyorum ve çok memnunum kablosuz özelliğinin de olmasından dolayı. Bence o fiyata harika bir seçenek.

2023-05-13 19.10.41.jpg

Bir alt modeli olan K631 Castor'a bakin.
K631 modelide yazilim ile geliyor mu? Mümkünse tüm isiklandirmasi yazilim ile kontrol edilebilir olsun istiyorum. ARGB yani.

Pro modelini biraz bekleyin. Gelir stoğa. 628 Pro kullanıyorum ve çok memnunum kablosuz özelliğinin de olmasından dolayı. Bence o fiyata harika bir seçenek.

Eki Görüntüle 1807574
Kablolu olarak kullanacagim. Bluetooth kullanan biri degilim acikcasi.

Gecen hafta baktigim Redragon K631 Pro modeli Amazon üzerinde 700TL'ydi fakat iki gün sonra baktigimda 1600TL oldugunu gördüm. Ellerindeki stok bitince baska satici satmaya baslamis. Mümkünse RGB veya ARGB ve mekanik istiyorum. Switch rengi önemli degil. Bütçe 800-1000 TL arasi. Mümkünse Amazon veya Türk sitelerinde varsa ürünün linkini atin. AliExpress gibi firmalardan almak istemiyorum.
Bahsettigim ürün Amazon.com.tr
Veya.

Redragon almayın hocam çok kronik sorunu var günümüzde 1K ya %65 düzgün klavye kalmadı kur sağ olsun.

Redragon almayın hocam çok kronik sorunu var günümüzde 1K ya %65 düzgün klavye kalmadı kur sağ olsun.
Redragon var, Redragon var... Ucuz yollu klavyelerinde tabii ki problem olacak. Sorunu olmayan ucuz mekanik klavye mi var? Mecburen Outemu switch kullanılıyor, bu da problem demek. Onun harici problemi olan bir Redragon klavye görmedim. Tabii %65 pek bulunmuyor haklısınız. Onun da sebebi kurdan çok klavye eksikliği.

Zaten ömürlük olsun vs demiyorum. Kullandigim klavye Logitech marka ve en az 10 yasinda membran klavye. Su an icin rahatca oyun oynayayim masada cok yer kaplamasin istiyorum. Ilerleyen zamanlarda yurtdisindan getirmeyi planliyorum.

Dostum selam bende Amazon üzerinden bir klavye aldım fakat yurt dışından geliyor.
Ve malesef İhtalat ücreti kargo falan eklenince 1300 civarı yapıyor.

Şeffaf bir klavye ve custom cable ile geliyor Lineer switch youtube üzerinden bakabilirsin.
Sesi tok ve güzel.
Videolar üzerinden izlediğim kadarıyla sana tavsiye edebilirim.
Elime henüz geçmedi istersen gelince yine buraya nasıl olduğunu yazarım.
Klavye : Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı