Dostum selam bende Amazon üzerinden bir klavye aldım fakat yurt dışından geliyor.
Ve malesef İhtalat ücreti kargo falan eklenince 1300 civarı yapıyor.
Şeffaf bir klavye ve custom cable ile geliyor Lineer switch youtube üzerinden bakabilirsin.
Sesi tok ve güzel.
Videolar üzerinden izlediğim kadarıyla sana tavsiye edebilirim.
Elime henüz geçmedi istersen gelince yine buraya nasıl olduğunu yazarım.
Klavye : Amazon.com.tr
Dostum selam bende Amazon üzerinden bir klavye aldım fakat yurt dışından geliyor.
Ve malesef İhtalat ücreti kargo falan eklenince 1300 civarı yapıyor.
Şeffaf bir klavye ve custom cable ile geliyor Lineer switch youtube üzerinden bakabilirsin.
Sesi tok ve güzel.
Videolar üzerinden izlediğim kadarıyla sana tavsiye edebilirim.
Elime henüz geçmedi istersen gelince yine buraya nasıl olduğunu yazarım.
Klavye : Amazon.com.tr
Pro modelini biraz bekleyin. Gelir stoğa. 628 Pro kullanıyorum ve çok memnunum kablosuz özelliğinin de olmasından dolayı. Bence o fiyata harika bir seçenek.
Yani evet bende ilerde paramı denkleştirip güzel bir keycap seti almayı planlıyorum.
Ama o sırada idare ederim diye düşünüyorum o kadar kötü değil bence
Yani evet bende ilerde paramı denkleştirip güzel bir keycap seti almayı planlıyorum.
Ama o sırada idare ederim diye düşünüyorum o kadar kötü değil bence
Pro modelini biraz bekleyin. Gelir stoğa. 628 Pro kullanıyorum ve çok memnunum kablosuz özelliğinin de olmasından dolayı. Bence o fiyata harika bir seçenek.
Sizin ürün tahminen ne zaman gelir yani ona göre bende siparis veririm. Sizin ürün eger AGRB ise malzeme kalitesi iyi ise alabilirim gibi. Aliexpress üzerinden Logitech K835 buldum. Oldukca uygun fiyatli o da. 900TL'ye falan geliyor gümrük vergisi dahil.