1.000 TL'ye %65 klavye önerisi

Bütçe
800-1000
Evet ithalat ücreti vs farkindayim. Redragon gibi bir zorunlulugum yok. Bahsettigim fiyatta is görücek ve tatmin edicek bir sey ariyorum.

Seffaf keycap kötü duruyor bence. Keycap seti alip degistirebilirim fakat keycapler bile pahali oluyor.

Yani evet bende ilerde paramı denkleştirip güzel bir keycap seti almayı planlıyorum.
Ama o sırada idare ederim diye düşünüyorum o kadar kötü değil bence

Yani evet bende ilerde paramı denkleştirip güzel bir keycap seti almayı planlıyorum.
Ama o sırada idare ederim diye düşünüyorum o kadar kötü değil bence
Ben Redragon'dan yana kullanicam hakkimi sanirim

Merhaba kullandığınız bilek desteğinin linki var mı ?
Sizin ürün tahminen ne zaman gelir yani ona göre bende siparis veririm. Sizin ürün eger AGRB ise malzeme kalitesi iyi ise alabilirim gibi. Aliexpress üzerinden Logitech K835 buldum. Oldukca uygun fiyatli o da. 900TL'ye falan geliyor gümrük vergisi dahil.

Baktığımda K631 Castor stoğu da bulamadım. %65 değil, %60 fakat Dierya DK61E bakabilirsiniz.
Bluetooth olduğu yazıyor fakat, yok. Haberiniz olsun.
DK61SE almayi düsünüyorum su an, rgb bulunmuyor fakat yorumlari oldukca olumlu. Daha iyi bir öneriniz var midir yoksa alayim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…