1.000 TL'ye %65 klavye önerisi

Bütçe
800-1000
Dostum selam bende Amazon üzerinden bir klavye aldım fakat yurt dışından geliyor.
Ve malesef İhtalat ücreti kargo falan eklenince 1300 civarı yapıyor.

Şeffaf bir klavye ve custom cable ile geliyor Lineer switch youtube üzerinden bakabilirsin.
Sesi tok ve güzel.
Videolar üzerinden izlediğim kadarıyla sana tavsiye edebilirim.
Elime henüz geçmedi istersen gelince yine buraya nasıl olduğunu yazarım.
Klavye : Amazon.com.tr
Evet ithalat ücreti vs farkindayim. Redragon gibi bir zorunlulugum yok. Bahsettigim fiyatta is görücek ve tatmin edicek bir sey ariyorum.

Dostum selam bende Amazon üzerinden bir klavye aldım fakat yurt dışından geliyor.
Ve malesef İhtalat ücreti kargo falan eklenince 1300 civarı yapıyor.

Şeffaf bir klavye ve custom cable ile geliyor Lineer switch youtube üzerinden bakabilirsin.
Sesi tok ve güzel.
Videolar üzerinden izlediğim kadarıyla sana tavsiye edebilirim.
Elime henüz geçmedi istersen gelince yine buraya nasıl olduğunu yazarım.
Klavye : Amazon.com.tr
Seffaf keycap kötü duruyor bence. Keycap seti alip degistirebilirim fakat keycapler bile pahali oluyor.

Evet ithalat ücreti vs farkindayim. Redragon gibi bir zorunlulugum yok. Bahsettigim fiyatta is görücek ve tatmin edicek bir sey ariyorum.

Seffaf keycap kötü duruyor bence. Keycap seti alip degistirebilirim fakat keycapler bile pahali oluyor.
Yani evet bende ilerde paramı denkleştirip güzel bir keycap seti almayı planlıyorum.
Ama o sırada idare ederim diye düşünüyorum o kadar kötü değil bence 😊

Merhaba kullandığınız bilek desteğinin linki var mı ?
Sizin ürün tahminen ne zaman gelir yani ona göre bende siparis veririm. Sizin ürün eger AGRB ise malzeme kalitesi iyi ise alabilirim gibi. Aliexpress üzerinden Logitech K835 buldum. Oldukca uygun fiyatli o da. 900TL'ye falan geliyor gümrük vergisi dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı