5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 6 Nisan 2025 #11 Logitech G102-G203 ve Razer DeathAdder sahibi olarak söylüyorum uzak durun. Özellikle Logitech kabloları durduk yere bozuluyor.
Logitech G102-G203 ve Razer DeathAdder sahibi olarak söylüyorum uzak durun. Özellikle Logitech kabloları durduk yere bozuluyor.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #12 icestrawberry dedi: RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol öneririm. Genişletmek için tıkla... Scroll sorunu, kronik sorunlu mouse ben olsam tercih etmezdim, Tungu dedi: Ben niye hiçbir sorun yaşamıyorum oyun oynarken, belki de fazla zorlamıyorum fareyi. Neyse. Genişletmek için tıkla... Bende 4 sene kullandım, 4. senede tüm kronikleri yaşadım, senin yaşamaman başkasının yaşamaması anlamına gelmiyor dostum egemebb dedi: HyperX PulseFire 2 güzel diye hatırlıyorum kronikliği var mı bakmadım. Reddit'te bakıp gelirim yemek yemem lazım önce . Genişletmek için tıkla... Ben kronik sorunlu diye biliyorum, aynı şekil scroll, takılma sorunları gibi.
icestrawberry dedi: RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol öneririm. Genişletmek için tıkla... Scroll sorunu, kronik sorunlu mouse ben olsam tercih etmezdim, Tungu dedi: Ben niye hiçbir sorun yaşamıyorum oyun oynarken, belki de fazla zorlamıyorum fareyi. Neyse. Genişletmek için tıkla... Bende 4 sene kullandım, 4. senede tüm kronikleri yaşadım, senin yaşamaman başkasının yaşamaması anlamına gelmiyor dostum egemebb dedi: HyperX PulseFire 2 güzel diye hatırlıyorum kronikliği var mı bakmadım. Reddit'te bakıp gelirim yemek yemem lazım önce . Genişletmek için tıkla... Ben kronik sorunlu diye biliyorum, aynı şekil scroll, takılma sorunları gibi.
icestrawberry Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #13 56136 dedi: Logitech G102-G203 ve Razer DeathAdder sahibi olarak söylüyorum uzak durun. Özellikle Logitech kabloları durduk yere bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen kullanım şekline bağlı.
56136 dedi: Logitech G102-G203 ve Razer DeathAdder sahibi olarak söylüyorum uzak durun. Özellikle Logitech kabloları durduk yere bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen kullanım şekline bağlı.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #14 icestrawberry dedi: Tamamen kullanım şekline bağlı. Genişletmek için tıkla... Hayır, gayet düzgün kullandım bende ama sorun yaşadım, sorun yaşayan binlerce kişi kötü kullandı diyemi sorun yaşadı.
icestrawberry dedi: Tamamen kullanım şekline bağlı. Genişletmek için tıkla... Hayır, gayet düzgün kullandım bende ama sorun yaşadım, sorun yaşayan binlerce kişi kötü kullandı diyemi sorun yaşadı.
5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 6 Nisan 2025 #15 icestrawberry dedi: Tamamen kullanım şekline bağlı. Genişletmek için tıkla... Doğru dedin kral ben fare ile yazı yazmayı denediğim için benim 3 Logitech'te aynı şekilde aynı kablo yerinden bozuldu.
icestrawberry dedi: Tamamen kullanım şekline bağlı. Genişletmek için tıkla... Doğru dedin kral ben fare ile yazı yazmayı denediğim için benim 3 Logitech'te aynı şekilde aynı kablo yerinden bozuldu.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #16 icestrawberry dedi: Tamamen kullanım şekline bağlı. Genişletmek için tıkla... Bende aynı fikirdeyim.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #17 Tungu dedi: Bende aynı fikirdeyim. Genişletmek için tıkla... Arama kısmına G203 yazarsanız yaşanan yüzlerce sorunu görebilirsiniz, bu kadar kişi kullanımına göre bozduysa ne bileyim yani.
Tungu dedi: Bende aynı fikirdeyim. Genişletmek için tıkla... Arama kısmına G203 yazarsanız yaşanan yüzlerce sorunu görebilirsiniz, bu kadar kişi kullanımına göre bozduysa ne bileyim yani.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.751 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #18 EmirHene dedi: Arama kısmına G203 yazarsanız yaşanan yüzlerce sorunu görebilirsiniz, bu kadar kişi kullanımına göre bozduysa ne bileyim yani. Genişletmek için tıkla... Ben ilk attığım 3 konunun yeterli olduğunu düşünüyordum ama arkadaş bakma zahmetinde bulunmadı sanırsam.
EmirHene dedi: Arama kısmına G203 yazarsanız yaşanan yüzlerce sorunu görebilirsiniz, bu kadar kişi kullanımına göre bozduysa ne bileyim yani. Genişletmek için tıkla... Ben ilk attığım 3 konunun yeterli olduğunu düşünüyordum ama arkadaş bakma zahmetinde bulunmadı sanırsam.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #19 XPlasma dedi: Ben ilk attığım 3 konunun yeterli olduğunu düşünüyordum ama arkadaş bakma zahmetinde bulunmadı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam
XPlasma dedi: Ben ilk attığım 3 konunun yeterli olduğunu düşünüyordum ama arkadaş bakma zahmetinde bulunmadı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam
A ahmetemir Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 83 6 Nisan 2025 #20 egemebb dedi: HyperX PulseFire 2 güzel diye hatırlıyorum kronikliği var mı bakmadım. Reddit'te bakıp gelirim yemek yemem lazım önce . Genişletmek için tıkla... Hocam bir bakabilirseniz çok tatlı olur beyaz versiyonu beni benden aldı çünkü tasarım olarak.
egemebb dedi: HyperX PulseFire 2 güzel diye hatırlıyorum kronikliği var mı bakmadım. Reddit'te bakıp gelirim yemek yemem lazım önce . Genişletmek için tıkla... Hocam bir bakabilirseniz çok tatlı olur beyaz versiyonu beni benden aldı çünkü tasarım olarak.