Ben niye hiçbir sorun yaşamıyorum oyun oynarken, belki de fazla zorlamıyorum fareyi. Neyse.
HyperX PulseFire 2 güzel diye hatırlıyorum kronikliği var mı bakmadım. Reddit'te bakıp gelirim yemek yemem lazım önce.
Logitech G102-G203 ve Razer DeathAdder sahibi olarak söylüyorum uzak durun. Özellikle Logitech kabloları durduk yere bozuluyor.
Hayır, gayet düzgün kullandım bende ama sorun yaşadım, sorun yaşayan binlerce kişi kötü kullandı diyemi sorun yaşadı.Tamamen kullanım şekline bağlı.
Tamamen kullanım şekline bağlı.
Tamamen kullanım şekline bağlı.
Bende aynı fikirdeyim.
Arama kısmına G203 yazarsanız yaşanan yüzlerce sorunu görebilirsiniz, bu kadar kişi kullanımına göre bozduysa ne bileyim yani.
Ben ilk attığım 3 konunun yeterli olduğunu düşünüyordum ama arkadaş bakma zahmetinde bulunmadı sanırsam.![]()
Hocam bir bakabilirseniz çok tatlı olur beyaz versiyonu beni benden aldı çünkü tasarım olarak.HyperX PulseFire 2 güzel diye hatırlıyorum kronikliği var mı bakmadım. Reddit'te bakıp gelirim yemek yemem lazım önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.