Logitech olmasın diyorsunuz. Yıllardır piyasada olan bir markayı önermiyorsunuz. Gidiyorsunuz Temudan çin malı bir marka öneriyorsunuz. Belki adam 1 ay kargo beklemek istemiyor. Ek olarak başka ğrün bilmediğim için, deneyimleme fırsatım olduğuu için f710 önerdim fiyatları da 900-1 iken en düşük 1250 olmuş yuh artık diyorum.
Logitech olmasın diyorsunuz. Yıllardır piyasada olan bir markayı önermiyorsunuz. Gidiyordunuz Temuran çin malı bir marka öneriyorsunuz. Belki adam 1 ay kargo beklemek istemiyor. Ek olarak başka ğrün bilmediğim için, deneyimlene fırsatım olduğum için f710 önerdim fiyatları da 900-1 iken en düşük 1250 olmuş yuh artık diyorum.
Temudan çin malı dediğin ürünün forumda 15 sayfa konusu var aç oku. Senin bilgin yok diye kötü olmuyor. Deneyimleme fırsatın yoksa her şeyi denemiş gibi konuşma. Çakma ps3 kolundan hallice f710. Ayrıca seni üzecek biliyorum ama logitech rezil bir marka.
10 günde geliyor bu arada 1 ay falan yok. Bilgisizsin ve konuşuyorsun.
Temudan çin malı dediğin ürünün forumda 15 sayfa konusu var aç oku. Senin bilgin yok diye kötü olmuyor. Deneyimleme fırsatın yoksa her şeyi denemiş gibi konuşma. Çakma ps3 kolundan hallice f710. Ayrıca seni üzecek biliyorum ama logitech rezil bir marka.
Beni niye üzsün hocam? Ben 3 yıllık ürününü de 20 yıllık ürününüde kullanıyorum gayette memnunum prüz çıkarmadı. Onun dışında her forumda 700 paragraf yazısı olan iyi olacaksa Game Note markasını bu forum dışında neden kimseden duymıyorum? Buna ek olarak Performaxık ürünleriyle de karşılaşmıyorum alan eden yok çünkü.
10 günde geliyor bu arada 1 ay falan yok. Bilgisizsin ve konuşuyorsun.
Beni niye üzsün hocam? Ben 3 yıllık ürününü de 20 yıllık ürününüde kullanıyorum gayette memnunum prüz çıkarmadı. Onun dışında her forumda 700 paragraf yazısı olan iyi olacaksa Game Note markasını bu forum dışında neden kimseden duymıyorum? Buna ek olarak Performaxık ürünleriyle de karşılaşmıyorum alan eden yok çünkü.