1.000 TL'ye kadar PC için gamepad öneri

Gümrük ile uğraşmak istemiyorum vergi cartcurt vesaire sorun yaşar mıyım? daha önce çinden alışveriş yapmadım.

Ayrıca letgo'da Gamesir nova lite buldum 1100 TL alınır mı, 2. el ama.
Yaşamazsın hayır dostum 30 euronun altında kalıyor. Alınmaz 500 liraya satıldı gamesirler. O parayo haketmiyor.

3 tane aldım 3’ü de geçti.

Yaşamazsın hayır dostum 30 euronun altında kalıyor. Alınmaz 500 liraya satıldı gamesirler. O parayo haketmiyor.

3 tane aldım 3’ü de geçti.
Gamesir aslında 500 değil kargo ücretiyle 800 civarı bir şeye alınmıştı indirimliydi. İndirimde olduğu zamanı hatırlıyorum fakat para yoktu malum. Linkini attığın gamepad'in incelemesi vesaire var mıdır?

Gamesir aslında 500 değil kargo ücretiyle 800 civarı bir şeye alınmıştı indirimliydi. İndirimde olduğu zamanı hatırlıyorum fakat para yoktu malum. Linkini attığın gamepad'in incelemesi vesaire var mıdır?
Forumda konusu vardı easysmx x15 yazsan çıkar. Bende hem fantech eos pro hem bu var ikisi aynı gibi hatta x15 bazı noktalarda daha iyi. Eos pro 2000 şuan. Diyeceğim bu kadar.

Forumda konusu vardı easysmx x15 yazsan çıkar. Bende hem fantech eos pro hem bu var ikisi aynı gibi hatta x15 bazı noktalarda daha iyi. Eos pro 2000 şuan. Diyeceğim bu kadar.
Bu 860 vergi dahil fiyatı mı anlamadım ki ödeme kısmında detay verilmemiş. 860 lira da zaten 27 dolar ediyor sınırda neredeyse, gümrükçü dayının kötü gününe denk gelirsek uğraştırmasın beni sonra zaten 15 gün bekliyoruz gelmesini.

Bu 860 vergi dahil fiyatı mı anlamadım ki ödeme kısmında detay verilmemiş. 860 lira da zaten 27 dolar ediyor sınırda neredeyse, gümrükçü dayının kötü gününe denk gelirsek uğraştırmasın beni sonra zaten 15 gün bekliyoruz gelmesini.
Öderken gözüküyor ne kadar vergi ödediğin. Temu gümrükten geçmeyecek ürünü aldırmıyor.

860 lira 30 euronun altında sorun yok. Vergiden önceki fiyat önemli.

Beni dinle logitech al dayı adam 3 er tane geçiypm diyor tabi geçer.

Yok teknolojinin t’sinden anlamayan biri sadece.
Populistlik ve marka seviciliği yaptığı zaman iyi bir şey yaptığını zannediyor. Arkadaşa kızmıyorum polemik yapmak gibi bir niyetim yok özgür bir forum herkes istediğini önerebilir fakat zorlaması anlamsız ben zaten kullandım logitech F modellerini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı