1.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1000TL

ahmeeeeettttt

Femtopat
Daha fazla  
Sabahtan beri klavye araştırıyorum başta 600 liralık girdiğim maceramda 1000TL'ye kadar gözümü yummuş bulunmaktayım, %60 ve TKL boyutları arasında bir şey arıyorum lakin her klavyenin göze batan bir problemi çıkıyor şu ana kadar vardiğim sonuç.

e-yooso Z-686 gibi duruyor bu klavyenin de göze batan kötü bir yanı var mıdır?​

Bir yandan TKL veya bunun gibi 68 tuşlu yön tuşlu olmasını istiyorum fakat genel olarak sanırım piyasada daha çok %60lıklar var şu an bu klavye hem istediğim tuş sayısına sahip hem de çok bir şey görmedim forumda, tek problemi N11'den almayı planlıyorum ama sanırım satıcının herhangi bir yorumu veyahut değerlendirmesi yok problem çıkartabilir mi sizce?
Son sorum da bu klavyennin MS olduğunu bulamadım bilen varsa o konudan da aydınlatırsa sevinirim.
Yurtiçinde olması şartıyla önerilere açığım öneriniz varsa tartışabiliriz.

Sabahtan beri klavye araştırıyorum başta 600 liralık girdiğim maceramda 1000TL'ye kadar gözümü yummuş bulunmaktayım, %60 ve TKL boyutları arasında bir şey arıyorum lakin her klavyenin göze batan bir problemi çıkıyor şu ana kadar vardiğim sonuç.

Bir yandan TKL veya bunun gibi 68 tuşlu yön tuşlu olmasını istiyorum fakat genel olarak sanırım piyasada daha çok %60lıklar var şu an bu klavye hem istediğim tuş sayısına sahip hem de çok bir şey görmedim forumda, tek problemi N11'den almayı planlıyorum ama sanırım satıcının herhangi bir yorumu veyahut değerlendirmesi yok problem çıkartabilir mi sizce?
Son sorum da bu klavyennin ms olduğunu bulamadım bilen varsa o konudan da aydınlatırsa sevinirim.

Redragon K552 Kumara Red Switch şu an elimde biraz yay sesi var ama sorun olmuyor kesinlikle öneriyorum.

Ben bu modele bakıyorum isterseniz siz de inceleyin.

900TL klavye önerisi Hocam şu başlıkta aynı fiyat bandından ondan daha iyi olduğunu söyledikleri seçenekler vermişler haberiniz olsun. Benim baktığım klavyede sanırım onlardan biri.

XPG Summoner Mini RGB Blue Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR şimdi bu klavyeyi keşfettim ne düşünüyorsunuz bunun hakkında? Kıyas yapıldıgında hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:

Son sorum da bu klavyennin ms olduğunu bulamadım bilen varsa o konudan da aydınlatırsa sevinirim.

Hocam siz bir el atar mısınız ya sizler bilgilisiniz @MuratTheFounder @382019

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı