1.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1000 tl

Loreaays

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kıyafet Tasarımcılığı
Merhaba, biliyorum oldukça fazla bu başlıkta konu var ama ülkemizde malum fiyatlar pek stabil olmayınca tekrar bir öneri almam gerekti.

Türkçe olup olmaması önemli değil.
%100 klavye olup olmaması da önemli değil.
Mümkünse sessiz red Switch bir klavye istiyorum.
Önemli olan şeyker sadece mekanik olması, bu fiyata göre kaliteli olması ve mümkünse sessiz olması. Bluetooth olmasın.

2. el önermezseniz sevinirim.

Bütçe: 1000 TL 1 kuruş arttıramam maalesef.

Z11 modelinden emin değilim yeni bir AliExpress hesabı açıp bak bir 1K TL olması lazım.

AK871 alması daha iyi olabilir o bütçelere çıkarsa.

Öneriniz için teşekkürler farklı önerilere de açığım.

Önerdiğiniz iki "ama" ile başlayan sitedeki (site ismi söylemek serbest mi bilmiyorum) klavyelerden hangisi daha iyi sizce?

Öneriniz için teşekkürler farklı önerilere de açığım.

Önerdiğiniz iki "ama" ile başlayan sitedeki (site ismi söylemek serbest mi bilmiyorum) klavyelerden hangisi daha iyi sizce?
Atılan sitelerin ismi serbest hocam, bütçe yetiyorsa Ajazz AK871 alınır. Sadece hot-swap olması, kablosuz kullanılabilmesi ve %75 olması nedeniyle DK61SE'den daha iyidir. Kutu içeriği de dolu ayrıca.

Tek eksisi pilli olması, o da şarjlı pille çözülebilir.

Anlıyorum pil kısmı sorun değil, fiyatı da bütçenin altında şu ana kadar atılanlardan en çok cazip gelen o oldu. Teşekkür ederim yardımınız için. Daha iyi bir öneri gelmediği takdirde sanırsam onu tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…