Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.128 Çözümler 9 1 Nisan 2025 #21 mrxhn dedi: Hocam sizin için biraz baktım Redragon kaliteli bir marka bu sizin söylediğiniz klavye K569RGB olması lazım kullanan kişiler olumlu yanıtlar vermiş ve kronik sorunu yok gibi. Yani alinabilitesi yüksek. Genişletmek için tıkla... O K569RGB'de Türkçe değilmiş şimdi gördüm.
mrxhn dedi: Hocam sizin için biraz baktım Redragon kaliteli bir marka bu sizin söylediğiniz klavye K569RGB olması lazım kullanan kişiler olumlu yanıtlar vermiş ve kronik sorunu yok gibi. Yani alinabilitesi yüksek. Genişletmek için tıkla... O K569RGB'de Türkçe değilmiş şimdi gördüm.
mrxhn Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #22 Gablanify dedi: O K569RGB'de Türkçe değilmiş şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Peki hocam size iyi araştırmalar iyi akşamlar dilerim.
Gablanify dedi: O K569RGB'de Türkçe değilmiş şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Peki hocam size iyi araştırmalar iyi akşamlar dilerim.