1.000 TL'ye mouse pad önerisi

Ben diyorum dostum, 50 tane mouse pad kullandım, bütçesinin en iyisi bu mouse pad. Hatta yüksek bütçeli ürünlerin çoğundan da iyi. Ben umursumuyorum profesyonellerin tercihini, sen umursamayabilirsin. Konu sahibine bir ölçü olması açısından söylüyorum. İyi ürün olduğu için alışıyorlar ya zaten.

50 değil ya 100-200 tane kullanmışsınızdır, alttan satmayın kendinizi öyle. İyi ürün olduğu için değil yıllar yıllar önce aldıkları için alışıyorlar. Bu da ürünü “antika” yapıyor. Bunu anlarsınız diye düşünüyorum.

Normalde SC680 varken R1 almak saçma olur ama ikisini birlikte uyguna kapatırsanız alınır bence.

50 değil ya 100-200 tane kullanmışsınızdır, alttan satmayın kendinizi öyle. İyi ürün olduğu için değil yıllar yıllar önce aldıkları için alışıyorlar. Bu da ürünü “antika” yapıyor. Bunu anlarsınız diye düşünüyorum.

Normalde SC680 varken R1 almak saçma olur ama ikisini birlikte uyguna kapatırsanız alınır bence.

Ne kadar bir fiyata hocam mesela.

Öh o da maşallah. 800 liraya SoA bulunuyor zaten, 2 gündür de ilanda. Abartmasın. Toplam hem mouse hem de mouse pad için bütçeniz ne kadar olur ? Sıfır ya da 2. el başka alternatifler bakalım olmadı.

2025 mart'da SteelSeries QcK Performance çıktı, aynı seri. Ona da mı alışkanlık olduğu için geçmediler. Ben geçtim, çok rahat alışılıyor, pek bir fark yok. Profesyonel oyuncuların kullandığı mousepad kötü olsa bunu algılayamayacaklarını mı düşünüyorsun? Adamlar mousepadin üzerindeki en ufak tozu algılayıp 50 kere çırpıyorlar. Bu bir argüman değil dostum.

Mouse için tutuş şekliniz nasıl?

Evet? Dostum kendinle çelişmeye başladın artık. 😭

Vallahi yanlış anlama da kendini onlarla kıyaslaman da bayağı gülünç. Hem öve öve bitiremiyorsun hem de böyle laf söylüyorsun. Yapma böyle s1mple bu yazdığını görürse çok üzülür bak.

Palm hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı