1.000 TL'ye parfüm önerisi

Flat0rns

Centipat
Katılım
21 Haziran 2022
Mesajlar
139
Yer
Düzce
Selam iyi sosyaller. Sonbahar ve kış ayları için 1000TL altında kalıcılığı iyi, gündelik hayat değil de arkadaşlarla buluşmada kullanabileceğim ve kokusu vanilya tarzı olmayan bir parfüm önerir misiniz?
 
Selam iyi Sosyaller. Sonbahar ve kış ayları için 1000TL altında kalıcılığı iyi, gündelik hayat değil de arkadaşlarla buluşmada kullanabileceğim ve kokusu vanilya tarzı olmayan bir parfüm önerir misiniz?

Joop Homme indirime girmişti Rossmann'da bir bakın isterseniz.
 
Mad parfümün Niche serisinden Narcotic ve Bruno Gold kullandım ikisi de çok iyiydi günü rahat çıkarıyor. Mevsim olarak bilmiyorum ama baymayan kokuları var (Unisex). Bruno favorim çok hafiften vanilya değilde andıran bir kokusu var baştan söyleyeyim.
 
Mad parfümde kış yada sonbahar için niche olarak Gumin, Bruno Gold, bu ikisini tercih ederdim. Birde arkadaşın dediği gibi Narcotic var onu da beğenmiştim. 3. sıraya koyabiliriz.
 
Dior Homme Intense muadillerine bakabilirsiniz. Vanilya istemiyorum yazmasanız Emregeldiparfums'den JPG Le Male Elixir önerecektim.


Yaz parfümü hocam o.
Evet haklısın, köşeye yazdığım güzel kaliteli parfümler ektedir.

Sephora’ys gidip denemenizi tavsiye ederim.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_1911.png
    IMG_1911.png
    68,6 KB · Görüntüleme: 37
Mad parfümün niche serisinden narcotic ve bruno Gold kullandım ikisi de çok iyiydi günü rahat çıkarıyor. Mevsim olarak bilmiyorum ama baymayan kokuları var (unisex). Bruno favorim çok hafiften vanilya değil de andıran bir kokusu var baştan söyleyeyim.

Mad parfümde kış ya da sonbahar için niche olarak gumin, bruno Gold, bu ikisini tercih ederdim. Bir de arkadaşın dediği gibi narcotic var onu da beğenmiştim. 3. sıraya koyabiliriz.

Sanırım aralarından mad narcotic alacağım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı