1.000 TL'ye R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

UlughBeg

Hectopat
Yer
Semerkant
İyi sosyaller,

R5 5600 işlemciye ve Thermaltake S200tg kasaya sahibim. Kule tipi bir işlemci soğutucu almak istiyorum. 1000 TL ve civarı bütçem var. Ne önerirsiniz?

İyi sosyaller,

R5 5600 işlemciye ve Thermaltake S200tg kasaya sahibim. Kule tipi bir işlemci soğutucu almak istiyorum. 1000 TL ve civarı bütçem var. Ne önerirsiniz?

Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili. Anakarti yazar mısınız

Bu çift kuleli RAM slotlarina yakın olabilir.

Son düzenleme:
Kasasına rahat sığıyor sorun olmaz.

Yani bu soğutucu Thermaltake S200 TG kasasına rahatça sığar ve uyumludur. Montaj konusunda da herhangi bir sorun yaşamazsın. Sadece çift kuleli olduğu için RAM slotlarına biraz yakın olabilir, ama XPG Gammix D35 gibi alçak profilli RAM’lerle genelde sıkıntı çıkmaz.

Gigabyte B550M DS3H rev 1.5.

949 TL olanı alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu iki model arasında kaldım.

Üstteki link çift kuleli RAM slotlarina dikkat ederek düşün. Şu anki RAM'in ne kullanıyorsun benim islemcimde Ryzen 5600 paylaştığım linki aldim.

Üstteki link çift kuleli RAM slotlarina dikkat ederek düşün. Şu anki RAM'in ne kullanıyorsun benim islemcimde Ryzen 5600 paylaştığım linki aldim.
Bu ramleri kullanıyorum:

Hocam B550M anakart ve Gskill RipjawsV ramlerim var. Sıkıntı yaşar mıyım Peerless Assasin ile? Farklı bir forumda şu konuşma dönmüş Pearless Assasin ile alakalı:

1743601990962.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı