Laptopum için Temu'dan %60 mekanik klavye almak istiyorum bütçem ise 1000 TL.
HXSJ, magagee, Ajazz, snpurdiri, E-YOOSO markalarından hangisini almamı önerirsiniz? Arada bir CS2 giriyorum bir de ETS 2 oynuyorum yoğun kullanıcı değilim ayrıca red switch alacağım uzun ömürlü olsun ve tuşları silinmesin birkaç link var aşağıda bakarsanız sevinirim.
61 tuşlu kompakt oyun klavyesi rgb arka aydınlatma ile - Temu Türkiye
61 tuşlu kompakt oyun klavyesi rgb arka aydınlatma ile, sıcak değiştirilebilir kırmızı anahtarlar, tasarım, usb güçlü, tip-c kablosu dahil, , dizüstü bilgisayar, pc ile uyumlu - oyuncular ve ofis kullanımı i̇çin mükemmel hediye ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha...www.temu.com
%60 oyun klavyesi mavi anahtarlı led - Temu Türkiye
%60 oyun klavyesi, mavi anahtarlı led arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi kırmızı anahtarlar, taşınabilir yüzde 60 oyun klavyesi ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve electronics hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.www.temu.com
ak820 kablolu klavye arka aydınlatmalı düzenleme hot - Temu Türkiye
Temu'da ak820 kablolu klavye, arka aydınlatmalı düzenleme, hot-swap, tasarım ve metal kolu ile - ofis ve oyun için kırmızı/siyah/ seçenekler, oyun klavyesi, şık klavye tasarımı, dayanıklı klavye için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
led arka aydınlatmalı oyun klavyesi - Temu Türkiye
Temu'da bu mk-box led arka aydınlatmalı oyun klavyesi - kompakt 68 tuşlu mini kablolu mavi anahtarlarla, windows, laptop, pc, için tasarım - usb kablosu dahil, pil gerektirmez, macbook uyumlu | şık klavye | mavi anahtarlarla klavye ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de...www.temu.com
[1pc 60% oyun klavyesi] 60% - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni electronics ürünümüzün bir parçası olan [1pc 60% oyun klavyesi] 60% oyun klavyesi, mavi switchler, usb kablosu, keycap çeker, arkadan aydınlatmalı deniz mavisi led, usb güçlü, ≤36v çalışma gerilimi, oyun için pil gerektirmez'i Temu'da .www.temu.com
e yooso z11 60% klavye led arka aydınlatmalı - Temu Türkiye
Temu'da z11 60% klavye, led arka aydınlatmalı oyun klavyesi, windows, os siyah gri, gri için ultra-kompakt 60 yüzde bilgisayar klavyesi için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
HXSJ, magagee, Ajazz, snpurdiri, E-YOOSO markalarından hangisini almamı önerirsiniz? Arada bir CS2 giriyorum bir de ETS 2 oynuyorum yoğun kullanıcı değilim ayrıca red switch alacağım uzun ömürlü olsun ve tuşları silinmesin birkaç link var aşağıda bakarsanız sevinirim.
61 tuşlu kompakt oyun klavyesi rgb arka aydınlatma ile, sıcak değiştirilebilir kırmızı anahtarlar, tasarım, usb güçlü, tip-c kablosu dahil, , dizüstü bilgisayar, pc ile uyumlu - oyuncular ve ofis kullanımı i̇çin mükemmel hediye ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha...www.temu.com
%60 oyun klavyesi, mavi anahtarlı led arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi kırmızı anahtarlar, taşınabilir yüzde 60 oyun klavyesi ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve electronics hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.www.temu.com
Temu'da ak820 kablolu klavye, arka aydınlatmalı düzenleme, hot-swap, tasarım ve metal kolu ile - ofis ve oyun için kırmızı/siyah/ seçenekler, oyun klavyesi, şık klavye tasarımı, dayanıklı klavye için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
Temu'da bu mk-box led arka aydınlatmalı oyun klavyesi - kompakt 68 tuşlu mini kablolu mavi anahtarlarla, windows, laptop, pc, için tasarım - usb kablosu dahil, pil gerektirmez, macbook uyumlu | şık klavye | mavi anahtarlarla klavye ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de...www.temu.com
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni electronics ürünümüzün bir parçası olan [1pc 60% oyun klavyesi] 60% oyun klavyesi, mavi switchler, usb kablosu, keycap çeker, arkadan aydınlatmalı deniz mavisi led, usb güçlü, ≤36v çalışma gerilimi, oyun için pil gerektirmez'i Temu'da .www.temu.com
Temu'da z11 60% klavye, led arka aydınlatmalı oyun klavyesi, windows, os siyah gri, gri için ultra-kompakt 60 yüzde bilgisayar klavyesi için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
1500'ü zorlayabilirim ama neden böyle oluyor ek gümrük vergisi mo var ayrıca ilk kullanıcı olacağım herhangi bir indirim olmaz mı ?Temu'dan alacağınız klavyeler size 1600 TL'ye denk gelecek, bütçeniz en son ne olur?
27 doları geçmediği sürece vergi yok diye biliyorum yanlış mıDaha vergileri çıkacak yani 1000 değil 1700-1900 arasını bulur hocam.
1500'ü zorlayabilirim ama neden böyle oluyor ek gümrük vergisi mo var ayrıca ilk kullanıcı olacağım herhangi bir indirim olmaz mı?
27 doları geçmediği sürece vergi yok diye biliyorum yanlış mı?
Mevcut sitede hiç Türkçe klavyeler olmuyor mu?
Bütçenizi zorlarsanız bu 2 si daha iyi seçenek.Kampanyalar ile MCHOSE G75 Pro alınabilir ya da Akko FUN60 Max.
Hocam bir de trendyolda sarftech redragon gibi markalar var onların kalitesi nasıldır 1500 TL'yi fazla geçmek istemiyorum ayrıca önerileriniz sadece %60 olsun lütfenTemu satın alacağınız kısımda vergileri çıkarıyor yani %60 vergi ödüyorsunuz, herhangi bir boyut kısıtlaması var mı sizin için, yani attığınız modeller %60 ve %75 aralığında
Ben bunu öneririm, alırsanız AK820 de iyi modeldir.Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Siz ne önerirsiniz hocam?
@egemebb