1.000 TL'ye Temu'dan klavye önerisi

Bütçe
1000 TL

OxyGen015

Femtopat
Daha fazla  
Laptopum için Temu'dan %60 mekanik klavye almak istiyorum bütçem ise 1000 TL.
HXSJ, magagee, Ajazz, snpurdiri, E-YOOSO markalarından hangisini almamı önerirsiniz? Arada bir CS2 giriyorum bir de ETS 2 oynuyorum yoğun kullanıcı değilim ayrıca red switch alacağım uzun ömürlü olsun ve tuşları silinmesin birkaç link var aşağıda bakarsanız sevinirim.

Temu'dan alacağınız klavyeler size 1600 TL'ye denk gelecek, bütçeniz en son ne olur?

Daha vergileri çıkacak yani 1000 değil 1700-1900 arasını bulur hocam.

Temu'dan alacağınız klavyeler size 1600 TL'ye denk gelecek, bütçeniz en son ne olur?
1500'ü zorlayabilirim ama neden böyle oluyor ek gümrük vergisi mo var ayrıca ilk kullanıcı olacağım herhangi bir indirim olmaz mı ?

Daha vergileri çıkacak yani 1000 değil 1700-1900 arasını bulur hocam.
27 doları geçmediği sürece vergi yok diye biliyorum yanlış mı

1500'ü zorlayabilirim ama neden böyle oluyor ek gümrük vergisi mo var ayrıca ilk kullanıcı olacağım herhangi bir indirim olmaz mı?

27 doları geçmediği sürece vergi yok diye biliyorum yanlış mı?

Temu satın alacağınız kısımda vergileri çıkarıyor yani %60 vergi ödüyorsunuz, herhangi bir boyut kısıtlaması var mı sizin için, yani attığınız modeller %60 ve %75 aralığında
Ben bunu öneririm, alırsanız AK820 de iyi modeldir.
Siz ne önerirsiniz hocam?
@egemebb

Kampanyalar ile MCHOSE G75 Pro alınabilir ya da Akko FUN60 Max.

Hocam bir de trendyolda sarftech redragon gibi markalar var onların kalitesi nasıldır 1500 TL'yi fazla geçmek istemiyorum ayrıca önerileriniz sadece %60 olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…