Hangi boy istiyorsunuz?Hem ofis uygulamaları için hem de oyun için kullanacağım, 1000TL'yi aşmaz ise çok iyi olur.
Hangi boy istiyorsunuz?
1000 TL altına pek yok %100 fakat 1500 TL'ye var. Cherry Switch'li hem de. Tabii sadece mekanik olmak zorunda değil Membrane isterseniz onu da alabilirsiniz.%100 istiyorum hocam.
Merhaba. Bu bütçede maalesef tam boy mekanik bir klavye yok. 1500TL'ye XPG Summoner var.Hem ofis uygulamaları için hem de oyun için kullanacağım, 1000TL'yi aşmaz ise çok iyi olur.
Alloy Core daha iyi. Ornata'da tuşlar siliniyor.Merhaba. Bu bütçede maalesef tam boy mekanik bir klavye yok. 1500TL'ye XPG Summoner var.
Eğer ki membran klavyeyi de kullanırım dersen en sorunsuz modeller Razer Ornata V3 X ve HyperX Alloy Core modelleri.
Switch markası belli değil. Gerek yok.Cooler Master sk652 indirime girmiş bu alınabilir.
Switch markası TTC yazıcaktım tam da.Siyahının fiyatı 3000 TL' den başlıyor ve kullananlar baya memnunlar.Bu fiyat bandında alınabilecek en iyisi.Switch markası belli değil. Gerek yok.
Edit: TTC kullanıyormuş sanırım. Belki alınabilir.
TTC switch iyidir kendim denedim ama bu klavye low profile.Switch markası TTC yazıcaktım tam da.Siyahının fiyatı 3000 TL' den başlıyor ve kullananlar baya memnunlar.Bu fiyat bandında alınabilecek en iyisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.