Razer Blackwidow V3 alınır mı?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 151
@Michael_Kaiser %80 TKL diyorum dostum. Attığın şeyler alakasız ama.
?
Al tam TKL

Neden MCHOSE almak istemiyorsun? Bunu bile alsan o Razer ve Logitech'lerden daha üstün olur.
G413 hem çift tıklama sorunu var yanlış bilmiyorsam hem de herhangi bir artısı yok.

Hocam G413'ü ben kendim kullanıyorum aktif olarak her gün osu vs. de oynuyorum klavyeyi kullanarak henüz bir çift tıklama sorunu ile karşılaşmadım.

Hocam G413'ü ben kendim kullanıyorum aktif olarak her gün osu vs. de oynuyorum klavyeyi kullanarak henüz bir çift tıklama sorunu ile karşılaşmadım.
Şunu belirtmek isterim siz sorun yaşamadınız diye o ürünü sorunsuz ilan edemezsiniz. Sadece logoya para vereceksiniz ve klavyenin hiçbir üstünlüğü yok buna emin olun.

@Michael_Kaiser Attığın epomaker güzel ancak ok tuşları konumuna alışık değilim. Garip gelebilir o yüzden.
@Michael_Kaiser Logo olduğundan G413 alayım demiyorum. İstediğim gibi düz renk, tkl %80 bir klavye yok. Tek G413 ve Blackwidow V3 var.

@Michael_Kaiser Attığın epomaker güzel ancak ok tuşları konumuna alışık değilim. Garip gelebilir o yüzden.
@Michael_Kaiser Logo olduğundan G413 alayım demiyorum. İstediğim gibi düz renk, tkl %80 bir klavye yok. Tek G413 ve Blackwidow V3 var.
Tamamda sorunlu ürünler epomaker al geç alışırsın.

@yagizdutdut Sorunlu olan bir şey kronik sorunludur düzgünü yanlışı yoktur. Eğer herhangi bir sorun yoksa G413 alıp geçebilirim.

@yagizdutdut Sorunlu olan bir şey kronik sorunludur düzgünü yanlışı yoktur. Eğer herhangi bir sorun yoksa G413 alıp geçebilirim.
Neden anlamamakta direniyorsunuz anlamıyorum. düzgünü yanlışı yoktur derken? Bazı ürünlerde sorun çıkmayabilir (kronik dediğimiz ürünler).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı