Hocam AdGuard VPN kullanıyorum hızımı hiç yavaşlatmıyor.Discord'a giriş yapmak için ayarlarımdan DNS adreslerimi 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yaptım. Google dahil hiçbir yere giriş yapamadım internetim olmasına rağmen. Turkcell Superbox kullanıyorum. Bunun sebebini bilen var mı?
YD olabilirmi?Ben zaten telefonumda VPN olmasak hem Roblox hem Discord görebiliyorum neden bende bilmiyorum![]()
Denedim. Açık olmasına rağmen yine "update failed" hatası alıyorum.Bunu denediniz mi?
Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...www.technopat.net
Direk şu dosyayı çalıştırın yönetici olarak. Superonline kullanıyorsanız onu çalıştırın yoksa diğerini. Ve işiniz bitene kadarda terminali kapamayın.Denedim. Açık olmasına rağmen yine "update failed" hatası alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.