1.1.1.1 DNS engellendi

Chrome'dan bu ayarı açarak deneyeceğim ancak açamıyorum böyle bir uyarı yazıyor. Ebeveyn denetimlerini nasıl kapatabilirim?
1723122005278.png

Ayrıca VPN, WARP vb. servisler ile girebiliyorum zaten ancak dns büyük rahatlıktı ve hız düşmesi de olmuyordu.

Chrome'dan bu ayarı açarak deneyeceğim ancak açamıyorum böyle bir uyarı yazıyor. Ebeveyn denetimlerini nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 2278112

Ayrıca VPN, WARP vb. servisler ile girebiliyorum zaten ancak DNS büyük rahatlıktı ve hız düşmesi de olmuyordu.

İnternet sağlayacınızda ebeveyn denetimi var kapatmanız lazım ben bu sorunu çözememiştim bir türlü bulamamiştim hocam.

İnternet sağlayacınızda ebeveyn denetimi var kapatmanız lazım ben bu sorunu çözememiştim bir türlü bulamamiştim hocam.
böyle bir ayar olduğunu türknet arayüzünde hiç hatırlamıyorum, varsa bile özellikle açmak gerekmez mi? Açmamıştım ben böyle bir ayar.

türknet online işlemlerden baktım, güvenli internet profili seçili değil.

Gigafiber kullanıyorum cf dns ile şimdi pc'de denedim instagrama giriyor.
benim de telefonda çalışıyor ama pc de çalışmıyor çözemedim bir türlü

Arkadaşlar başka tarayıcılarda denedim Opera ve Edge'de 1.1.1.1 DNS çalışıyor. Hatta aynı internete bağlı başka bir bilgisayarda denedim onda Chrome'da da DNS çalışıyor, İnstagrama falan giriyor yani. Ama sadece benim bilgisayarımdaki Chrome tarayıcısında 1.1.1.1 DNS işe yaramıyor. Nasıl çözerim, daha düne kadar sorun yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı