Timon Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar 1.1.1.1 VPN IP gizliyor mu?
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 reset Artı 0 Eksi
KS KS Timon Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 mssfxwas dedi: DNS olmasın o Genişletmek için tıkla... DNS de diyorlar VPN de herkes baskabir şey diyor anlamadım Artı 0 Eksi
mssfxwas dedi: DNS olmasın o Genişletmek için tıkla... DNS de diyorlar VPN de herkes baskabir şey diyor anlamadım
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Timon dedi: Arkadaşlar 1.1.1.1 VPN IP gizliyor mu? Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 VPN mi? DNS değil mi hocam? İp değiştirmeden yasaklı sitelere falan girebilirsiniz, ama BTK fark eer ise ceza yazar. Ve VPN değil DNStir. Artı 0 Eksi
Timon dedi: Arkadaşlar 1.1.1.1 VPN IP gizliyor mu? Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 VPN mi? DNS değil mi hocam? İp değiştirmeden yasaklı sitelere falan girebilirsiniz, ama BTK fark eer ise ceza yazar. Ve VPN değil DNStir.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.834 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 5 Ekim 2024 #5 Timon dedi: Arkadaşlar 1.1.1.1 VPN IP gizliyor mu? Genişletmek için tıkla... IP gizlemez DNS değiştirir. Artı 0 Eksi
Timon dedi: Arkadaşlar 1.1.1.1 VPN IP gizliyor mu? Genişletmek için tıkla... IP gizlemez DNS değiştirir.
KS KS Timon Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #6 erayisteya dedi: 1.1.1.1 VPN mi? DNS değil mi hocam? İp değiştirmeden yasaklı sitelere falan girebilirsiniz, ama BTK fark eer ise ceza yazar. Ve VPN değil DNStir. Genişletmek için tıkla... Yasaklı sitelere girmiyorum hocam sadece meraktan sordum ! VPN diyenler var o yüzden merak xmatugfg dedi: IP gizlemez DNS değiştirir. Genişletmek için tıkla... Tşk bilgi için kral Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: 1.1.1.1 VPN mi? DNS değil mi hocam? İp değiştirmeden yasaklı sitelere falan girebilirsiniz, ama BTK fark eer ise ceza yazar. Ve VPN değil DNStir. Genişletmek için tıkla... Yasaklı sitelere girmiyorum hocam sadece meraktan sordum ! VPN diyenler var o yüzden merak xmatugfg dedi: IP gizlemez DNS değiştirir. Genişletmek için tıkla... Tşk bilgi için kral
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #7 Timon dedi: Yasaklı sitelere girmiyorum hocam sadece meraktan sordum! VPN diyenler var o yüzden merak Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar gerginsiniz acaba? Sadece yaptığı işlemlerden en önemli olarak görülenini söyledim. Artı 0 Eksi
Timon dedi: Yasaklı sitelere girmiyorum hocam sadece meraktan sordum! VPN diyenler var o yüzden merak Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar gerginsiniz acaba? Sadece yaptığı işlemlerden en önemli olarak görülenini söyledim.
KS KS Timon Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #8 erayisteya dedi: Neden bu kadar gerginsiniz acaba? Sadece yaptığı işlemlerden en önemli olarak görülenini söyledim. Genişletmek için tıkla... Ne gerginliği hocam!Yazarken Edebiyat mı yapayım Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Neden bu kadar gerginsiniz acaba? Sadece yaptığı işlemlerden en önemli olarak görülenini söyledim. Genişletmek için tıkla... Ne gerginliği hocam!Yazarken Edebiyat mı yapayım
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #9 Timon dedi: Ne gerginliği hocam! Yazarken edebiyat mı yapayım Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller hocam. Artı 0 Eksi
Timon dedi: Ne gerginliği hocam! Yazarken edebiyat mı yapayım Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller hocam.