- Makaleler
- 12
Hep ben düşünmüyorum, sayılarla biraz işlem yaptıktan sonra bir daha karar ver.Hep ben düşünüyorum biraz da sen düşün.
Hep ben düşünmüyorum, sayılarla biraz işlem yaptıktan sonra bir daha karar ver.Hep ben düşünüyorum biraz da sen düşün.
tamam.Hep ben düşünmüyorum, sayılarla biraz işlem yaptıktan sonra bir daha karar ver.
Ne demek bir sürü çözümü var? Ben matematik aritmatik anlamam hoca! 11 olacak o. noktaa!1 + 1 = 11
1 + 1 = 2
1 + 1 = 10
Bir sürü çözüm var.
herkeşte matematikçi olmuşNe demek bir sürü çözümü var? Ben matematik aritmatik anlamam hoca! 11 olacak o. noktaa!
Yahu sen ne anlatıyorsun be amca abla be? Bana güvenmiyor musun be abi? Abi madem bana güvenmiyorsun al kullandığın bilgisayar ne diyor ona bak. Yapma gözünü seveyim yapma ya.Herkes de matematikçi olmuş.
ama karar ver amcamı abla mıYahu sen ne anlatıyorsun be amca abla be? Bana güvenmiyor musun be abi? Abi madem bana güvenmiyorsun al kullandığın bilgisayar ne diyor ona bak. Yapma gözünü seveyim yapma ya.
Eki Görüntüle 1930412
Bak 11 diyor paşa paşa.
Ben ne bileyim be dayı vahiy mi insin bana bea?Ama karar ver. Amca mı abla mı?
hmmBen ne bileyim be dayı vahiy mi insin bana bea?
Eki Görüntüle 1930412
Bak 11 diyor paşa paşa.
Yalaan, yalan söylüyorsun! Yakın şu cadıyı!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.