Teşekkürler hocam
Rica ederim şunu da belirteyim eğer alacaksan Papara ile alma çünkü 2,3 saat sonra iade yapıyorlar sorun yapıyor Papara kartı ile ödeme yapıldığında
Teşekkürler hocam
Neden hocam papara ile yapacaktım. Temu ile ilgili mi?Rica ederim şunu da belirteyim eğer alacaksan Papara ile alma çünkü 2,3 saat sonra iade yapıyorlar sorun yapıyor Papara kartı ile ödeme yapıldığında
Neden hocam Papara ile yapacaktım. Temu ile ilgili mi?
hocam bende kafayı yiyorum kaç günden beridir, 3 tane siparişim iptal edildiTemu Papara ile yapılan ödemelerde sıkıntı çıkarıyor anlasilmadik bir şekilde 2,3 saat sonra iptal bildirimi ve geri ödeme yapılacağı söyleniyor
Hocam bende kafayı yiyorum kaç günden beridir, 3 tane siparişim iptal edildiEki Görüntüle 2357807
Başka bir kart öneriniz varmı benim paparadan başka hadi kartım var oda limitliPapara ile yapmayın
Başka bir kart öneriniz var mı benim Papara'dan başka hadi kartım var oda limitli
15 yaşındayım devlete ait herhangi bir kart çıkarabiliyor muyum?Ailenizden birisinde kart var mı ödemeyi onunla yapsanız ben ziraat kart ile ödeme yaptım sorunsuz geldi
15 yaşındayım devlete ait herhangi bir kart çıkarabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.