Denemedim ama gerçekten güzel gözüküyor.
Passat CC 1.4tsi 150hpMerhaba 18 yaşımdayım. Bir araba arıyorum. Daha çok sportif tarzda olursa iyi olur benim için. Gezmek için vs kullanırım genellikle. Günlük yaşamımda sık sık kullanırım sadece işten işe kullanmam. Ne önerirsiniz?
Araba sürecek sanayiye gitmeyecekKanka Volvo, Audi, BMW Gibi biraz baksan bu tür arabalara güzel bir şey bulursun diye düşünüyorum.
Dostum chrery malzeme kalitesi olarak kötü donanımsal olarak güçlü araba ama malzeme kalitesi yerlerde birbirimizi kandırmayalım.
Sanayiye gidelim bakalım kaç tane usta Cherry aracı önerecek görelim.
Sanayiye sorarsan sana haşatı çıkmış BMW önerirler. Sonra ustaya yarı parasını ödersin? Ustalar sadece kendi menfaatlerine bakar. Toyota öneren usta gördün mü sen?
Sanayiye sorarsan sana haşatı çıkmış BMW önerirler. Sonra ustaya yarı parasını ödersin? Ustalar sadece kendi menfaatlerine bakar. Toyota öneren usta gördün mü sen?
Hiçbir sanayide usta haşatı çıkmış BMW önermez benim babam da oto tamirci olmasına rağmen Cherry'i önermiyor haşatı çıkmış eski model BMW de önermiyor burada saçma bilgiler ile milletin kafasını kurcalamayın.
Cherry kullananların yüzde 99'u zaten araçta malzeme kalitesine bakmayan affedersin karı gibi anca özellik arayan tipler yanlış anlamada.
Sen Toyota araça da iyi diyorsun herhalde dostum cidden araç bilgin yok Toyota da güzel araba sanayiye sokamazsın arabayı ama araba gitmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.