1-1.5 milyon TL araba önerisi

Dostum chrery malzeme kalitesi olarak kötü donanımsal olarak güçlü araba ama malzeme kalitesi yerlerde birbirimizi kandırmayalım.

Sanayiye gidelim bakalım kaç tane usta Cherry aracı önerecek görelim.

Sanayiye sorarsan sana haşatı çıkmış BMW önerirler. Sonra ustaya yarı parasını ödersin? Ustalar sadece kendi menfaatlerine bakar. Toyota öneren usta gördün mü sen?

Sanayiye sorarsan sana haşatı çıkmış BMW önerirler. Sonra ustaya yarı parasını ödersin? Ustalar sadece kendi menfaatlerine bakar. Toyota öneren usta gördün mü sen?

Hiçbir sanayide usta haşatı çıkmış BMW önermez benim babam da oto tamirci olmasına rağmen Cherry'i önermiyor haşatı çıkmış eski model BMW de önermiyor burada saçma bilgiler ile milletin kafasını kurcalamayın.

Cherry kullananların yüzde 99'u zaten araçta malzeme kalitesine bakmayan affedersin karı gibi anca özellik arayan tipler yanlış anlamada.

Sen Toyota araça da iyi diyorsun herhalde dostum cidden araç bilgin yok Toyota da güzel araba sanayiye sokamazsın arabayı ama araba gitmiyor.

Hiçbir sanayide usta haşatı çıkmış BMW önermez benim babam da oto tamirci olmasına rağmen Cherry'i önermiyor haşatı çıkmış eski model BMW de önermiyor burada saçma bilgiler ile milletin kafasını kurcalamayın.

Cherry kullananların yüzde 99'u zaten araçta malzeme kalitesine bakmayan affedersin karı gibi anca özellik arayan tipler yanlış anlamada.

Sen Toyota araça da iyi diyorsun herhalde dostum cidden araç bilgin yok Toyota da güzel araba sanayiye sokamazsın arabayı ama araba gitmiyor.

Tamam abicim sen git bomboş paket Volkswagen al. Zorla satan yok sana. Bir kere bile binmediğin belli alman araçlarının yarı parası dolu araba veriyorlar hala ağlıyorsun. Hem bir halt bilmiyorsun hem de konuşuyorsun. Araba bilgim yokmuş yaşın 10 falan mı senin? YouTube'dan BMW videoları izleyip yatıyorsundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı