1-1.5 milyon TL hatchback araç önerisi

Fabia harici başka var mıdır önerebileceğiniz? Scala 1.5'te aynısı ama daha güzel gibi.

Beğendiyseniz scala daha üst segment daha iyidir ben konuyu polodan açtığınız için fabia dedim aşağı yukarı aynı arabalar zaten seçim sizin. Fabia alırsanız 2024 makyajlı almaya çalışmanızı tavsiye ederim attığınız makyajsız 2023'dü ama 1.0 makyajlı mı 1.5 makyajsız mı derseniz tabii ki 1.5 makyajsız. Ayrıca yaris cross da güzel gibi çok bilgim yok ama sonuç olarak Toyota bütçeniz yetiyor ise incelemeye değer. Ben size fikir olsun diye yarisi de söyledim yoksa ben fabia alır geçerdim (gencim hızlıyım küçük araba daha iyi olur gibi bana) evli aile arabası yapacaksam scala alırdım.

Beğendiyseniz scala daha üst segment daha iyidir ben konuyu polodan açtığınız için fabia dedim aşağı yukarı aynı arabalar zaten seçim sizin. Fabia alırsanız 2024 makyajlı almaya çalışmanızı tavsiye ederim attığınız makyajsız 2023'dü ama 1.0 makyajlı mı 1.5 makyajsız mı derseniz tabii ki 1.5 makyajsız. Ayrıca yaris cross da güzel gibi çok bilgim yok ama sonuç olarak Toyota bütçeniz yetiyor ise incelemeye değer. Ben size fikir olsun diye yarisi de söyledim yoksa ben fabia alır geçerdim (gencim hızlıyım küçük araba daha iyi olur gibi bana) evli aile arabası yapacaksam scala alırdım.

Bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam. Galiba tercihim fabia olacak.

2023 1.0 olanlardan. 1.0 olması sıkıntı eder mi?

Bende 2022 Polo 1.0TSI Style paket var. 4 kişi full dolu valiz İzmir'den Çanakkale'ye gidişte yokuş yukarı 140-150 ile rahat rahat tırmandım. DSG ile ilgili bir sürü söylentiye rağmen şükür bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı.

1milyon bandına 1.6 dizel polo bakın eğer 1.5 milyona çıkabiliriz diyorsanız yine 1.6 dizel golf alabilirsiniz veya 1.4TSI motor düşüyorsa ona da bakabilirsiniz. VW'de en sağlam motorlardan birisi 1.6 TDI motor bizde de vardı sadece DSG küçük bir sürpriz yapabilir size. Eğer VW alacaksanız kesinlikle şanzıman ustasına gösterin alacağınız aracı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı