1-2 bin TL PSU önerisi

hocam yeni rx6600 ve ryzen5 5600 alıcam onun yanına işte psu bakıyorum
RX 6600 kaç TL'ye alacaksın merakımdan sordum?

hocam herkes bir şey önermiş sizce ne alayım bilemedim :D
Bana kalırsa bunu al.

8500 tl olması lazım
RX 6600 ekran kartına 4500'den fazla verilmez.

çoğu yerde o fiyata uygun bulamadım

ikinci el almak lazım o da sıkıntılı yani

Bu ekran kartı sıfır alınmaz, eski nesil hiçbir kart sıfır alınmaz.

RTX 3000 ve RX 6000 serisi sıfır alınacak kartlar değil.

İkinci el 6600 nereden bakabilirim hocam mining yapılmadığını falan nasıl anlarım bilmiyorum o yüzden korkuyorum biraz

Bu ekran kartı sıfır alınmaz, eski nesil hiçbir kart sıfır alınmaz.

RTX 3000 ve RX 6000 serisi sıfır alınacak kartlar değil.
DiÄer Siyah Bilgisayar BileÅenleri Az KullanılmıŠOnline Satın Al mesela bu alınır mı hocam?

İkinci el 6600 nereden bakabilirim hocam mining yapılmadığını falan nasıl anlarım bilmiyorum o yüzden korkuyorum biraz
Facebook'ta GPU WORLD TR gibi gruplar var veya isterseniz sahibinden ilanlarına bakabilirsiniz, takıldığınız yer olursa atabilirsiniz.

DiÄer Siyah Bilgisayar BileÅenleri Az KullanılmıŠOnline Satın Al mesela bu alınır mı hocam?
Dolap'tan hiçbir şey alınmaz. Ayrıca 7000 çok yüksek, 4500'den fazla verilmez bu karta. Daha geçen hafta 5000 liraya RX 6600 XT aldım.

Bitfenix çok iyi bir markadır bazıları öğrenci oluyor bütçesi 1-2 binde uygun oluyor çıkamıyor zaten altta NZXT önerdim yani onu da mı görmediniz anlamadım ki

Forumdaki ben akıllılık ettim şu ürün aldım memnunum o zaman o ürün o bütçedeki en iyidir algısı kaç senedir böyle kırılmıyor nedense. Bundan tee seneler önce R9 Fury öneririmdim o zaman da herkes ben Nvidia aldım yeni bit teknolojisi de neymiş der dururdu aynı şey. Bitfenix de alınır sağlam güç kaynağı üretir Nzxt alabilirse o daha iyi olur ama bu Bitfenix ''alınmaz'' anlamına asla gelmez.

Hele hele 600W Msi dan çoooook daha fazla alınır durumda Bitfenix.

Son düzenleme:
Bitfenix çok iyi bir markadır bazıları öğrenci oluyor bütçesi 1-2 binde uygun oluyor çıkamıyor zaten altta NZXT önerdim yani onu da mı görmediniz anlamadım ki

Forumdaki ben akıllılık ettim şu ürün aldım memnunum o zaman o ürün o bütçedeki en iyidir algısı kaç senedir böyle kırılmıyor nedense. Bundan tee seneler önce R9 Fury öneririmdim o zaman da herkes ben Nvidia aldım yeni bit teknolojisi de neymiş der dururdu aynı şey. Bitfenix de alınır sağlam güç kaynağı üretir Nzxt alabilirse o daha iyi olur ama bu Bitfenix ''alınmaz'' anlamına asla gelmez.

Hele hele 600W Msi dan çoooook daha fazla alınır durumda Bitfenix.
teşekkür ederim hocam henüz karar vermedim bütçem için hangisi iyi olursa onu alıcam sizin önerdiğinize daha yakınım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı