Bu markaları hiç duymadım cidden. Öneriyor musunuz? Birde hiç Logitech önermediniz sebebi nedir acaba ?Wraith tarafından satılan VXE R1 ve Darmoshark M3 Pro ya da normali (M3), Fantech Aria XD7 Fantech Helios II XD3V3, Glorious Model O. Bunları önerebilirim ama benim tavsiyem ve en çok hoşuma giden M3 Pro.
Siz tecrübe ettiniz mi ? Gaming için uygun mudur ?![]()
Delux M800 Pro Beyaz Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M800 Pro Beyaz Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M800 Pro Beyaz Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu markaları hiç duymadım cidden. Öneriyor musunuz? Bir de hiç Logitech önermediniz sebebi nedir acaba?
Siz tecrübe ettiniz mi? Gaming için uygun mudur?
Öncelikle teşekkür ederim. Bütçeme uygun en uygun logitech kablosuz mouse önerir misiniz ?Wraith Türkiye kuruluşlu güvenli bir satıcı hiç şikayet duymadım, Logitech konusunda bir sebebim yok, eğer isteğini o yönde ise bütçeniz üzerinden Logitech marka öneririm.
Öncelikle teşekkür ederim. Bütçeme uygun en uygun Logitech kablosuz mouse önerir misiniz?
Wraith Türkiye kuruluşlu güvenli bir satıcı hiç şikayet duymadım, Logitech konusunda bir sebebim yok, eğer isteğini o yönde ise bütçeniz üzerinden Logitech marka öneririm.
G305 lightspeed, G304 lightspeed şu anda aklıma gelenler bunlar.
Dostum kutuyu açtıktan sonra iade almıyorlar yani mouse eline oturmazsa artık o Mouse'la yaşamak zorundasın.
Bunlar FPS oyunları için ağır gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.