1-2 GB RAM'li sisteme hangi Windows 10 kurulmalı?

önerilerin için teşekkür ederim. en çokda windows 10 önerin için ancak dediğim gibi windows 7 kurmak hiç mantıklı değil benim için tabii daha kullanılabilir olduğu doğru ancak linux mint kurmak daha mantıklı olsa bile herşeye rağmen windows 10 daki tam destek daha kolay arayüz modern ayarlar gibi birçok etken için eğerki bilgiliyseniz en uygun sürümü doğru şekilde değiştirip editlerseniz çok az performans kayıbı (windows 7 ye göre) yaşıya bilirsiniz (tabii bunun için çoook fazla zaman harcanmaya değermi bilemiyorum o yüzden ben bunun için çalışıyorum eğer bu yıl içerisinde bitire bilirsem buraya atacağım.

Hocam o sisteme hiçbir Windows 10 sürümünü kurup rahat kullanamazsınız. Sadece masaüstüne öylece bakacaksanız olabilir belki. Eski Windows kurup internette takılmaya çalışsanız bile donar sürekli.

Hocam o sisteme hiçbir Windows 10 sürümünü kurup rahat kullanamazsınız. Sadece masaüstüne öylece bakacaksanız olabilir belki. Eski Windows kurup internette takılmaya çalışsanız bile donar sürekli.

Hocam Windows 10 boşta zaten 2 GB RAM yiyor. Haydi 1'e indirdi diyelim. 1.3 seneye Windows 10 desteği de gümlüyor.

şimdiye kadar öyleydi ancak benim isoyu sıfırdan yazıp windows hizmetleri yerine alternatif hizmetler yazarsam bu değişecek. bunu yapmak için buna en yakın sistemle işimi kolaylaştırmak istiyorum (bunun için agizli yöntemler kullanıcam ve bu yazılımda güvenilmez birşey veya kötü niyyetli yazılım bulursam onu kaldırıp açık kaynak ile herkes için yeni sayfa açabilirim)

Hocam size şöyle özetleyelim o zaman. Kısacası sizin sisteminizin desteği kesilmiş, bitik halde.
sert gibi görünen yorumum için üzgünüm yorum yazmaktan elerlim yorulmuştu bende kısa bir mesaj yazmak istedim bunun için üzgünüm. ancak sizide anlıyorum windows 10 şimdiye kadar 1 gb ramda kullanılmazdı windows 10a alternatif bir sistem yaratmak istiyorum (gizli yöntemlerle en çok önerilen isoyu inceleyeceğim ve bu sistemi değiştirmek yerine tam 0 dan bir windows 10 alternatvi yaratacağım) bu beni aşarmı sanmıyorum ama denemeden bilemem

Hocam bu döngüden kaçış yok. En iyi eskisi tarz posta ile harberleşmek. En azından postacım yolun ortasında çökmüyor.
çok komikmiş

ISO'daki hizmetleri kapatınca bu bilgisayarın gücünü arttırmıyor ki? Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz? Madem bu kadar çok biliyordunuz neden konu açtınız? Burada 20 tane insan "bilgisayarın gücü yetmez" diyor sen gizli yöntemlerle alternatif hizmetler kullanacağım diyorsun. O bilgisayarda Windows 10 kuruluyken 480P video açtığında nevri dönecek. Chrome veya Mozilla'da 2. sekmeye tıkladığında bilgisayar kasmaya başlayacak. İstediğini yap, belirli çözümler var sen diğerlerine diretiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…