EminAZE
Hectopat
Daha fazla
ISO'daki hizmetleri kapatınca bu bilgisayarın gücünü arttırmıyor ki? Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz? Madem bu kadar çok biliyordunuz neden konu açtınız? Burada 20 tane insan "bilgisayarın gücü yetmez" diyor sen gizli yöntemlerle alternatif hizmetler kullanacağım diyorsun. O bilgisayarda Windows 10 kuruluyken 480p video açtığında nevri dönecek. Chrome veya Mozilla'da 2. sekmeye tıkladığında bilgisayar kasmaya başlayacak. İstediğini yap, belirli çözümler var sen diğerlerine diretiyorsun.
Burada hiçkimseyi zorlamıyorum istemeyen cevap vermeyebilir.
ISO'daki hizmetleri kapatmak mı? Gerçekten mi? Bunun için zaten rehberler var forumda o kadar. Sen bu çözümlerin işe yarayacağını sanıyorsan bu çözüm bile değil zaten dediğin gibi. Bir Windows 10 aynı Chrome'de aynı sekme aynı ayarla 800 MB RAM harcarsa diğer farklı sürümüde 800 MB RAM harcar zaten (belki küçük farklar olabilir). Bunun için Windows 10'a alternatif gerek ve buna Windows 7 denilebilir (Windows 7 desteği kesilmese bu konuyu açmam bile hataydı) benim amacımı anlatmamı istiyorsan Windows 10'a Windows 7 (sizin tabirinizde) gibi ancak Windows 10 desteği Microsoft desteği alan bir sürüm yaratmak(editlemek değil). Tabii ki ben Microsoft'a alternatif bir şirket kuramam ve driver gibi birçok desteği her bilgisayar için test edip yayınlayamam. 0 gün açıklarını bulamam. Bunun gibi şeyleri Microsoft zaten ücretsiz yapıyor. Bir başka yöntemde yalnız Windows 10'un desteklediği programları Wine gibi kod canlı kod çevirici ile çevirmek (ama şu an bunu tercih etmiyorum)
Eğer ki şu an boş servisleri fazla olan bir Windows ISO'suna kapalı kaynakda tersine mühendislik (yasal bir işlem değil) ve araştırma için zaman harcarsam (alternatif servisler yazabilmek için) çok fazla zaman kaybederim.
Son düzenleyen: Moderatör: