lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 24 Ocak 2023 #31 Son durum nedir? Bugün aynı siteden sistem almayı düşünüyorum benzer problem yaşar mıyım acaba?
T topalpenguen09 Femtopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #32 Ürünü garanti kapsamında teknik servise verirseniz serviste geçen süre sizin için değil servis için önemlidir. Garantiden düşmez bu günler garantinin üzerine eklenir. Tüketici hakem heyeti'ne başvurun kabul etmezlerse
Ürünü garanti kapsamında teknik servise verirseniz serviste geçen süre sizin için değil servis için önemlidir. Garantiden düşmez bu günler garantinin üzerine eklenir. Tüketici hakem heyeti'ne başvurun kabul etmezlerse
Pelseus Centipat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #33 lengthok dedi: Son durum nedir? Bugün aynı siteden sistem almayı düşünüyorum benzer problem yaşar mıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Yılbaşından önce teknik servise verdim hala elime ulaşmadı bilgisayar. Kesinlikle önermiyorum, Gaming gen TR pişmanlıktır.
lengthok dedi: Son durum nedir? Bugün aynı siteden sistem almayı düşünüyorum benzer problem yaşar mıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Yılbaşından önce teknik servise verdim hala elime ulaşmadı bilgisayar. Kesinlikle önermiyorum, Gaming gen TR pişmanlıktır.