1-2 hafta kullandığım bilgisayarı iade edebilir miyim?

Teknik serviste geçen günlerde beni ilgilendirmiyor diye düşünüyorum.
Teknik serviste geçen süre sizi ilgilendirmez. Teknik servise girdiği andan itibaren yasal olarak süreniz durdurulur. Tüketici mahkemesi için görüşmeye giderseniz, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine dair sizi yönlendireceklerdir.

Firmaya geri verdiğiniz zaman normal şartlarda süreniz ilerlemez. Benim başıma farklı bir firmada bu durum gelmişti. İade almışlardı.

Umarım tüketici haklarına başvurmadan iade edebilirim. Daha önce HP X24C 144 Hz monitör aldım onda da ghosting vardı. Gaming gen TR'den bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

İade olmayacaktır. Anakart değişimi yapıp gönderirler tüketici hakları da bir şey yapmaz. Servis süresi de 20 günü geçmeden gönderirler ama ürünü az kullandığınız için 2. Elde aldığınız fiyatın biraz altında satabilirsiniz üstelik garanti vs. Olduğu için alıcı olacaktır ve ölü fiyat olmaz. İkinci elden satın

Anakarta para iadesi olur. Diğer parçalar kullanılmış, sağlam parçalar ama yeniden satışa uygun olmadığı için kabul etmezler ve iade süreleri de doldu. Pc'yi bütün olarak düşünemiyorsun. Parça bazlı düşünmen gerekiyor. Çünkü Asusun kendi hazır bilgisayarı değil. Bildiğin toplama bilgisayar.
Fakat bir ihtimal ürünü aldığın yer bir başkasına hazır sistem olarak satabileceğini düşünerek iade alabilir. Arayıp sorun bir an önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı