1.2 milyon TL araç önerisi

dolunayy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben kendime yeni bir araba almaya karar verdim bütçem 1.2 milyon civarında fakat arabalardan hiç anlayan birisi değilim. Marka model vs hiçbirini bilmiyorum ehliyetimi alalı bir ay oldu şu an manuel bir araba kullanıyorum rahatlık açısından otomatik almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım Mini Cooper SE elektrik olanını beğendim fakat alma çok masraf çıkartır elektrikli almak mantıklı değil vs diyen de çok oldu. Benim için kullanışlı çok yakmayan ve masraf çıkarttığında da rahatça karşılayabileceğim bir araç önerebilir misiniz? Çünkü arabayı aldıktan sonra da bazı arabaların parçaları vs çok pahalı oluyormuş onunla da uğraşmak zor olabilir teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben kendime yeni bir araba almaya karar verdim bütçem 1.2 milyon civarında fakat arabalardan hiç anlayan birisi değilim. Marka model vs hiçbirini bilmiyorum ehliyetimi alalı bir ay oldu şu an manuel bir araba kullanıyorum rahatlık açısından otomatik almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım mini cooper SE elektrik olanını beğendim fakat alma çok masraf çıkartır elektrikli almak mantıklı değil vs diyen de çok oldu. Benim için kullanışlı çok yakmayan ve masraf çıkarttığında da rahatça karşılayabileceğim bir araç önerebilir misiniz? Çünkü arabayı aldıktan sonra da bazı arabaların parçaları vs çok pahalı oluyormuş onunla da uğraşmak zor olabilir teşekkürler şimdiden.

Sonra satacak misiniz (veya düşünüyor musunuz),ikinci el veya sıfır hangisini düşünüyorsunuz.

Yeni şoföre kullanımı kolay, park etmesi kolay, arıza çıkarma ihtimali düşük araba lazım. Konfor ve kalite ikinci planda olmalı. Polo, Clio, i20, Yaris, Corsa, 208 alabilirsin bütçen iyi. Yerinde olsam 8 ileri tam otomatik, cam tavanlı, full paket bir Opel Corsa 1.2 Puretech EAT8 Ultimate alırım.

B segmenti ufak araba istemiyorum dersen Joy Plus paket 2015 sonrası BMW 1 serilerine bakabilirsin. Ha yeni de olsun dersen Seat Leon 1.5 TSi Excellence veya FR bak, 2020 model falan alabilirsin.

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben kendime yeni bir araba almaya karar verdim bütçem 1.2 milyon civarında fakat arabalardan hiç anlayan birisi değilim. Marka model vs hiçbirini bilmiyorum ehliyetimi alalı bir ay oldu şu an manuel bir araba kullanıyorum rahatlık açısından otomatik almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım Mini Cooper SE elektrik olanını beğendim fakat alma çok masraf çıkartır elektrikli almak mantıklı değil vs diyen de çok oldu. Benim için kullanışlı çok yakmayan ve masraf çıkarttığında da rahatça karşılayabileceğim bir araç önerebilir misiniz? Çünkü arabayı aldıktan sonra da bazı arabaların parçaları vs çok pahalı oluyormuş onunla da uğraşmak zor olabilir teşekkürler şimdiden.
Nissan Qashqai al hem yüksek hem konforlu suv bide otomatik de işini görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı