1.2 milyon TL araç önerisi

HeySelamBenTaha

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam. Aracı genellikle 2 kişi süreceğiz arada bir 4-5 kişi de gezeriz. Uzun yol yaparız az yakması önemli. Hatchback araçlar çok hoşuma gidiyor. Hatchback olmasa da Corolla hybrid var. Dediğim gibi az yakmalı, şart değil ama hybrid olması önemli. Tavsiyelere açığım fakat fransız markalarını önermeyin.

Arkadaşım, Opel fabrikada çalışan yakını fosil yakıtlı araba almayın dedi diye E-2008 aldı. Bende açıkçası elektrikli araba varken fosil yakıtlı araba bakmazdım.

Elektrikli araçların Türkiye'de yaygınlaşması yıllar alır ayrıca çevreye yararlı diye yutturdukları yalanlar ortaya çıkıyor elektrikli piyasası durağanlaşabilir.

Çok sıkıntılı diyorlar.
Ben dizelini kullanıyorum. Motor-Şanzıman ikilisi güzel ama içerden kaynağını bulamadığım takırtılar gelmeye başladı. Elektriklisi nasıldır bilmiyorum, arkadaş alınca göreceğiz.
Elektrikli araçların Türkiye'de yaygınlaşması yıllar alır ayrıca çevreye yararlı diye yutturdukları yalanlar ortaya çıkıyor elektrikli piyasası durağanlaşabilir.
Nisan ayında Çin'e gittim, yeni araçların yarıdan fazlası neredeyse elektrikli olmuş. Kimsenin çevreyi umursadığını düşünmüyorum açıkçası. Her alan daha ekonomik diye almış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı