1.2 milyon TL'ye aile aracı önerisi

Hocam Corollaya neden düşündürücü eklediniz seneye onu almayı planlıyordum. Bir kroniği falan mı var ? Şehir içinde elektrik motoru kullanması sanayiye az gitmesi normalde de az yakması yıllarca götürecek bir araba. Tam aile arabası değil mi bilmediğim bir şey mi var ? Tabi biraz küçük.

Arabanın kontağına anahtarı soktuğun gibi %10 değer kaybediyor otomatik zaten yatırımlık bir şey olarak görüyorsan hiç alma.
Yok yani kullanıyorduk araç kalmayınca yedek araç olarak genelde citroen kullanırdık. Satalım dedik 320i alacaktık 2 milyon tl'ye şimdilik 1.2 milyon tlye böyle araçlar alacağız.

Hocam Corolla'ya neden düşündürücü eklediniz seneye onu almayı planlıyordum. Bir kroniği falan mı var? Şehir içinde elektrik motoru kullanması sanayiye az gitmesi normalde de az yakması yıllarca götürecek bir araba. Tam aile arabası değil mi bilmediğim bir şey mi var? Tabii biraz küçük.

Ben kullandım 1 hafta 10 gün kadar çok güzel arabaydı.

Hocam Corollaya neden düşündürücü eklediniz seneye onu almayı planlıyordum. Bir kroniği falan mı var ? Şehir içinde elektrik motoru kullanması sanayiye az gitmesi normalde de az yakması yıllarca götürecek bir araba. Tam aile arabası değil mi bilmediğim bir şey mi var ? Tabi biraz küçük.
Yok yani corolla değilde o bütçede böyle opel nissan peugout daha iyi olur gibi geldi

Yok yani kullanıyorduk araç kalmayınca yedek araç olarak genelde Citroën kullanırdık. Satalım dedik 320i alacaktık 2 milyon TL'ye şimdilik 1.2 milyon TL'ye böyle araçlar alacağız.

Çinli araçlar normale göre daha fazla değer kaybetmiş olabilir.

Yok yani Corolla değil de o bütçede böyle Opel Nissan peugout daha iyi olur gibi geldi.

Sanayi derdi istemiyorsanız en iyi araç japondur hocam peugout çok dandik bir araç benim gözümde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı