1-2 sene idarelik iPhone 11 alınır mı?

burak1676

Hectopat
Arkadaşlar kardeşim için 2. el iPhone 11 almayı düşünüyoruz. 1-2 sene idare etmesi için alıyoruz 4-5 sene götürmesine gerek yok. Bütçe maksimum 14-16k arası. Tavsiye eder misiniz yoksa başka iPhone model daha mı iyi olur?

İkinci soru olarak daha önce hiç iPhone kullanmadım alırken nelere dikkat etmek gerekiyor batarya ömrü vs gibi?

Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Diğer arkadaşlarım gibi ben de ikinci el alınmasını önermiyorum fakat almakta kararlıysan dikkat etmen gereken şey şarj soketinin yanındaki iki vidada çizik yahut oynama var mı bakmalısın. 14-16k şu an ikinci el IP11 için iyi bir miktar ve bu fiyata içi açılmamış bulabileceğini düşünüyorum. Pil seviyesine kanma, mühim değil; değişmemiş olması daha iyi. Onun dışında ekranın değişip değişmediğine dikkat et (dokunmatiği, akıcılığı ve renk ayarları vb. şeylerden anlayabilirsin). Son olarak kameraları ve modlarını dene, titreme var mı yok mu dikkat et.

Özellikle iOS istiyor gençleri bilirsiniz. Öneri olarak iPhone modellerinden var mı olarak sormuştum o fiyat bandında. Bende zaten Samsung A34 önermiştim ama kabul etmedi

@efeimal teşekkür ederim bunlara dikkat edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…