korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #11 Batuhanns dedi: Dostlar WD Blue mu önerirsiniz Seagate mi? Genişletmek için tıkla... WD Blue.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2022 #12 Batuhanns dedi: Dostlar WD Blue mu önerirsiniz Seagate mi? Genişletmek için tıkla... WD Blue daha iyi, Barracuda sorunlu WD Blue'ya alternatif olarak P300 de bakabilirsin.
Batuhanns dedi: Dostlar WD Blue mu önerirsiniz Seagate mi? Genişletmek için tıkla... WD Blue daha iyi, Barracuda sorunlu WD Blue'ya alternatif olarak P300 de bakabilirsin.
Batuhanns Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #13 korro dedi: WD Blue. Genişletmek için tıkla... Farkları nedir hocam.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.087 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 7 Haziran 2022 #14 Batuhanns dedi: Hangi konularda hocam mesela. Genişletmek için tıkla... Seagate modelde hızlı sağlık düşmesi ve hız sorunları var, WD daha sorunsuz.
Batuhanns dedi: Hangi konularda hocam mesela. Genişletmek için tıkla... Seagate modelde hızlı sağlık düşmesi ve hız sorunları var, WD daha sorunsuz.
Batuhanns Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #15 egeoz316 dedi: Seagate modelde hızlı sağlık düşmesi ve hız sorunları var, WD daha sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Ses konusunda hangisi daha iyidir? Acaba ben Seagate diye biliyorum.
egeoz316 dedi: Seagate modelde hızlı sağlık düşmesi ve hız sorunları var, WD daha sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Ses konusunda hangisi daha iyidir? Acaba ben Seagate diye biliyorum.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.087 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 7 Haziran 2022 #16 Batuhanns dedi: Ses konusunda hangisi daha iyidir? Acaba ben Seagate diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... WD modeli kullandım, çok sesli çalışmıyor ancak Seagate hakkında bir bilgim yok.
Batuhanns dedi: Ses konusunda hangisi daha iyidir? Acaba ben Seagate diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... WD modeli kullandım, çok sesli çalışmıyor ancak Seagate hakkında bir bilgim yok.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #17 Batuhanns dedi: Farkları nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda almayın! Bunu bir okursan iyi olur kardeş.
Batuhanns dedi: Farkları nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Seagate Barracuda almayın! Bunu bir okursan iyi olur kardeş.
Batuhanns Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #18 korro dedi: Seagate Barracuda almayın! Bunu bir okursan iyi olur kardeş. Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun hocam bendekide sorunlu alalı 1 yıl bile olmadı.
korro dedi: Seagate Barracuda almayın! Bunu bir okursan iyi olur kardeş. Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun hocam bendekide sorunlu alalı 1 yıl bile olmadı.