1-2 TB HDD önerisi

Bütçe
1000
HDD kutuları yerine, bunun gibi bir SATA to USB kablo tercih edilebilir. Ben bundan almıştım.
NOT: bu önerdiğim ürün içerisinden adaptör çıkmıyor. 3.5" HDD kullanmak için ayrıca 12V 2A adaptör temin etmeniz lazım.

HDD kutuları yerine, bunun gibi bir SATA to USB kablo tercih edilebilir. Ben bundan almıştım.
Not: Bu önerdiğim ürün içerisinden adaptör çıkmıyor. 3.5" HDD kullanmak için ayrıca 12v 2A adaptör temin etmeniz lazım.

Hocam bir tık uğraşmak istemiyorum işte SATA 3 kablom var anakartada bağlayabilirim ama işte sıkıntı çıkar falan diye böyle kutulu bir şey almak istiyorum.

3.5 boyutunda HDD kutuları var ama fiyat 2 katına çıkıyor.

2.5 boyutunda 1 TB hard disk önerir misiniz?

Benimki bu model 2019 beri kullanıyorum hiçbir sorun yok şu ana kadar 100% çalışıyor fakat sen yine de araştır Ugreen hard disk kutusu Vatan Bilgisayar'dan 4 ay önce 200 TL'ye almıştım şu an 400-500 TL bandında o yüzden link atmadım arşıtırsan daha ucuza bulabilirsin.

Benimki bu model 2019 beri kullanıyorum hiçbir sorun yok şu ana kadar 100% çalışıyor fakat sen yine de araştır Ugreen hard disk kutusu Vatan Bilgisayar'dan 4 ay önce 200 TL'ye almıştım şu an 400-500 TL bandında o yüzden link atmadım arşıtırsan daha ucuza bulabilirsin.

Bu ikisini almayı planlıyorum ama bakalım hocam hayırlısı.

Bu ikisini almayı planlıyorum ama bakalım hocam hayırlısı.
Evet kullanışlı ürünlere benziyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı