1.2 V RAM'in farkı nedir?

De Bruyne

Decapat
Daha fazla  
Bugün N11 kampanyası var ve benim güzel miktarda bir kuponum var. Sipariş vereceğim ama sorayım dedim araştırdım bulamadım bilgisayarım Asus X556UR, DDR4 2133 Mhz RAM destekliyor geçen konu açtığımda bazı arkadaşlar değil hepsi bana DDR4L diye yazsana nereden bileceğiz? Notebook soruyorsun diye hakaretler etmişlerdi (konuyu dizüstü bilgisayar bölümünde açmıştım o da ayrı bir çelişki) yani okumadan yorum yapılıyor ve bilgileri de yok. Velhasıl kelam şimdi benim alacağım RAM DDR4L değil DDR4 SODİMM diye geçiyor benim için bu uygun mu ve ana soru şöyle; 1.2 V RAM'in farkı nedir performansı düşük mü oluyor?

1.2v ram sizin notebook'ta büyük ihtimal çalışmaz hocam en azından DDR3 slote DDR3L ram taktığımda çalışmıyordu oradan biliyorum fakat DDR4'lerde ne olur ona bişe diyemem.
Bendeki DDR3L RAM'i DDR3 slota takınca çalışmıştı. Hayret ettim sizin duruma açıkçası :LOL::LOL:

Son düzenleyen: Moderatör:
1.2v ram sizin notebook'ta büyük ihtimal çalışmaz hocam en azından DDR3 slote DDR3L ram taktığımda çalışmıyordu oradan biliyorum fakat DDR4'lerde ne olur ona bişe diyemem.
Satıcıyla iletişim kurmayı başardım sizin bilgisayar için uyumlu dedi konu kapanmıştır teşekkürler 10 dakika kala indirimden yararlanmayı başardık. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı